Bordplader i sten til køkken og bad – GranitopGranitop

Inspiration

Køkkenet er hjertet i vores hjem, hvor vi tilbringer en stor del af vores tid. Hvilket er grunden til at hver detalje skal skabe den perfekte aura. Det kunne være træ, beton eller andet materiale. Blandt de smukkeste bordpladematerialer er absolut granit, kvarts og marmor. Kvarts-bordplader giver dig også mulighed for at bruge farver, som naturen ikke tilbyder, og derfor giver unikke og imponerende designideer.

Vi har fundet de smukkeste eksempler på denne side. Disse løsninger med vores bordplader er en god inspiration til boligindretning og demonstrerer skønheden af granit, marmor eller faux-sten.

Vi håber, at du vil finde nogle interessante ideer herfra, og du er velkommen til at spørge om råd, hvis du har brug for hjælp med at vælge bordplade til køkken eller badeværelse, pejsefliser eller stenvindueskarme til dit hjem!

Hvorfor Granitop?

Vores erfaring inden for installation af stenbordplader er god. Vi tilstræber os for at behage – første mål er ikke at sælge det dyreste tilbud, men at finde noget egnet til dine behov. Vores målere ved, at selv en eller to millimeter kan gøre en stor forskel, og på grund af præcise målinger, bliver installationen af bordplader problemfrie og derfor perfekte. Ud over at erfarne medarbejdere, er vores fordel også hurtighed – det vil ikke tage mere end to uger fra måletidspunktet, til installation af overfladerne. Derudover tilbyder vi også et bredt udvalg af kvalitets Blanco køkkenvaske og armaturer, der gør det nemt for dig at bestille bordplader fra os – alt sammen fra samme sted! Du kan også beregne den anslåede pris på den ønskede bordplade, før du placerer en ordre. Du kan læse anmeldelser fra vores glade kunder nedenfor. Alt dette skal sikre, at Granitop altid er det bedste valg!

Granit, marmor eller kunstige sten bordplader

En af de største fordele ved at bruge granitbordplader er helt klart deres naturlige og enestående skønhed. Intet køkken ser ens ud, da mønsteret af hver kvartsoverflade er anderledes. Desuden er granit mere modstandsdygtig over for slid end for eksempel træ eller laminat.

Marmor har været et værdsat materiale til intern dekoration siden oldtiden. og selv i dag skaber marmorbordplader en følelse af luksus, uden at det ser forældet ud.

Faux stenbordplader fås i en bred farveskala og deres fordel er, ud over at være endnu stærkere end granit, muligheden for at skaber unikke designideer. Din bordplades farve kan strække sig fra hvid til lysegrøn.