Caesarstone -20%
Læs mere
Alle granitbordplader nu -10%

Alle granitbordplader nu -10%

Indtil slutningen af marts giver Granitop 10 % rabat på alle granitbordplader! Eftersom rabatten gælder hele bestillingen, får du også rabat på vores ydelser og ekstraudstyr, f.eks. armaturer, vaske og sæbepumper, som du bestiller til din nye granitbordplade fra Granitop. Se vores brede sortiment allerede i dag og find den bordplade, du altid har drømt om!

Bordplader i granit

Granit er uden tvivl et af vores mest populære materialer, og det er der flere meget gode grunde til:

 • Det er et naturmateriale med utroligt smukke mønstre.
 • Granit er modstandsdygtigt både over for slid, fugt og varme.
 • Personligt og unikt – granittens mønstre er unikke, fordi det er en natursten, hvilket betyder, at hver eneste granitbordplade er som et enestående kunstværk.
 • Granit er et ekstremt stærkt materiale (relativ hårdhed 7 på Mohs’ skala), og er dermed modstandsdygtigt over for ridser.
 • Let at rengøre – en fugtig klud er tilstrækkeligt til den daglige rengøring, og ved behov kan du bruge opvaskemiddel.

Vi har gjort det ekstremt nemt for dig at bestille en bordplade. Du gør bare sådan:

 1. Find et materiale, som du synes om. Tryk her for at se vores granitbordplader.
 2. Tag kontakt med specialisterne hos Granitop, der besvarer alle dine spørgsmål og udarbejder et personligt tilbud til dig. Tryk her for at se vores kontaktoplysninger.
 3. Vores specialist bliver enig med dig om de næste skridt. Husk på, at der kun går 2 uger fra opmålingen af køkkenet til monteringen af bordpladen.

Hvis du allerede har valgt et materiale, som du synes om, og har et klart overblik over dine ønsker (bordpladens mål, tykkelse, kantens finish, antallet af huller, hvordan vask og komfur skal monteres osv.), kan du bruge vores prisberegner til at få en cirkapris på din nye bordplade. Hvis du synes om tilbuddet, kan du give os dine kontaktoplysninger, hvorefter vi snarest tager kontakt til dig.

Pris på bordplade

Tilbudsbetingelser

 • Rabatten (-10 % af hele bestillingen) gælder kun for bestillinger af granitbordplader, som foretages i perioden 14.2.2024–31.3.2024, og som er betalt i henhold til den betalingsfrist, der er angivet i tilbuddet.
 • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.
 • Tilbuddet kan ikke byttes til penge eller til andre rabatter.
 • Tilbuddet gælder både for privat- og erhvervskunder.
 • Granitop forbeholder sig ret til at ændre nærværende betingelser og suspendere eller ændre kampagnen inden for de af lovgivningen angivne rammer ved at orientere kunderne om dette med relevant information på hjemmesiden.