Udvalgte materialer -50 %
Læs mere
Hvordan sammensættes køkkenbordets pris?

Hvordan sammensættes køkkenbordets pris?

Det tager dig kun et par minutter at beregne prisen på køkkenbordet!

Hvert sten-køkkenbord er skræddersyet, det udføres netop med henblik på dine behov og prioriteter. Ved valget af et passende stenbord bør man tage hensyn til køkkendesign, livsstil og vaner, familiemedlemmerne (især de mindste), køkkenets størrelse med videre.
Alle disse valg påvirker også prisen på køkkenbordet – hver lille detalje har betydning, og det er altid fornuftigt omhyggeligt at overveje, hvad man har brug for og hvordan.

Fagudtryk som hjørneradius, diameteren på blandingsbatteriets åbning eller T-profil siger ikke de fleste noget, men kan skabe forvirring. Vi har søgt at undgå sådanne fagudtryk og gjort Granitops prisberegner for køkkenborde så enkel og bekvem som muligt. Dette for, at den skulle være forståelig for alle uden at kræve nogen form for specialviden af brugeren! Ganske vist er det ind imellem ikke muligt at beregne den helt nøjagtige pris ud i alle detaljer; men det er helt sikkert muligt at få en rigtig god idé om omkostningerne ved at forskønne sit hjem, og vore specialister er altid parate til at give yderligere forklaringer.

Noble Supreme White kvartssten

 

Se materialerne!

For at gøre prisberegneren hurtigere, enklere og tydeligere at bruge indeholder dens materialeudvalg kun de mest populære sten, ikke alle de mulige stenmaterialer er gengivet (listen over stensorter, der kan bestilles, er virkelig meget lang). For baggrundsstenen skal kun målene indtastes, det er ikke nødvendigt at beslutte antallet af åbninger til strømudtag eller deres beliggenhed. Senere kan man tilføje vandrender, der fører til håndvasken, ligesom køkkenbordets yderkanter kan afrundes – det kan være både et spørgsmål om stil eller sikkerhed.

I udvalget af måder at bearbejde de synlige forkanter på har vi kun medtaget de fire mest populære, selv om der faktisk findes betydeligt flere muligheder for udformningen af køkkenbordets kanter. Ethvert af vore kunders hjem har faktisk sit eget udtryk, ligesom hver stens mønster udgør et unikt kunstværk. Derfor opfordrer vi dig altid til at efterspørge det, som det forekommer dig at ikke findes på vor hjemmeside.

Der er tusindvis af forskellige kombinationer og køkkenløsninger

Plusser og minusser ved granit, marmor og kvartssten, monteringsmåder for håndvaskefinishvarianter for køkkenbordet, valgmuligheder for blandingsbatterier og meget andet kan du læse mere om i vores blog.

For eksempel, hvis familien har børn i legealderen, er det naturligvis vigtigt at afrunde køkkenbordets stenhjørner. Hvis en håndvask fastgjort under eller på bordpladen befinder sig nær et indad åbnende køkkenvindue, er det fornuftigt at vælge et blandingsbatteri, der enten dukker ned i bordpladen eller er nemt at fjerne fra bordpladen.

Alle disse små detaljer og muligheder påvirker også køkkenbordets pris; men vent hellere med den endelige beregning til, når du har bestemt dig for, hvad du vil have!

Læs om stenarter, mønstre og farver, se den længere artikel om ligheder og forskelle for kunststen (kvartssten og terrazzo)!

 

Viscount White granit

Den mængde data og valg, som beregneren skal fodres med for at kunne udregne en pris, er ikke voldsomt stor, og for nemheds skyld er målene og valgene opdelt i etaper:

– Som første skridt vælger du køkkenbordets materiale og stenens tykkelse.

– Bagefter vælger du faconen på dit køkken, indtaster køkkenbordets mål, vælger bearbejdningsform for forkanterne og længden på den endeligt behandlede forkant (Bemærk, at målene skal indtastes i millimeter!).

– Som tredje skridt kan man vælge håndvask og blandingsbatteri, desuden kan man fastlægge det til komfurpladen nødvendige antal åbninger og monteringsvis. Når du vælger håndvask og blandingsbatteri fra vort katalog, kan du være sikker på, at Blanco-produkterne passer perfekt til en bordplade fremstillet på vores fabrik. Men skulle du finde din yndlingsvask eller -blandingsbatteri andetsteds, er dét heller ikke noget problem for os – du skal bare fortælle os, hvilket yderligt tilbehør du har valgt for, at vi kan vide præcis, hvilke mål de åbninger i bordpladen har, som vi skal skære og fræse, og hvordan udstyret skal monteres.

Se vaske!

– I fjerde valgvindue har du mulighed for at vælge baggrundssten og indtaste målene herfor. Længderne af baggrundssten med samme højde kan du lægge sammen, slutprisen afhænger ikke af antallet af afsnit.

– Boksen med yderligere oplysninger giver dig mulighed for at vælge område – prisen for montering og transport afhænger af husets beliggenhed.

– Alt, hvad der nu mangler, er indtastning af kontaktoplysninger! Efter tryk på tasten “beregn og send forespørgsel” modtager du på din e-postadresse en skønsmæssig beregning på grundlag af de data, du selv har indtastet! Afsendelsen af beregningen indebærer ingen forpligtelse til at bestille noget. Hvis du ønsker det, kan du også tilføje en tegning eller billeder; der er dog intet krav om at vedhænge filer.

– Allerede et par minutter efter afsendelse af forespørgslen får du at vide, hvor meget dit drømme-stenbord vil koste – et højkvalitets og langtidsholdbart køkkenbord fremstillet netop til dit hjem. Jo mere præcise oplysninger du giver, desto nøjagtigere bliver prisen.

– Senest i løbet af to arbejdsdage sætter Granitops hjælpsomme specialist sig i forbindelse med dig – hvis du har uddybende spørgsmål til beregningen eller ønsker supplerende oplysninger om alle mulighederne, så spørg endelig!

Den konsultation, som hjælper dig med at nå frem til indkøbet af et smukt og praktisk køkkenbord af granit, marmor eller kvartssten, tager vi absolut ingenting for. Og hvis prisen passer, går der kun 2 uger fra opmåling til monteringen af det nye køkkenbord! NB! Afhængigt af de endelige mål og dine valg kan den endelige pris afvige fra den, som  prisberegneren giver.

Steel Grey granit
Starlight Black kvartssten
Crystal Sahara kvartssten
Noble Supreme White kvartssten

 

Stenbordet holder i årtier

Tips til at skabe et køkken, der kan dække dine behov i årevis

Blanco håndvaske og blandingsbatterier

Bordpladens levetid og fremtræden afhænger af materialevalget

Til hjælp ved valget af bordplade til køkkenet

Prisberegner