Udvalgte materialer -50 %
Læs mere

  Virginia Black – en spændende mønstret granit fra Amerika

  På en smuk solrig forårsdag tog vi hen til Lars’ kontor i centrum for at diskutere stenbordplader og renovering, og for at tage billeder af en granit, som ikke bestilles så ofte. Virginia Black – også kendt som Jet Mist og Virginia Mist – er en mørkegrå, næsten sort granit med lysere pletter og buer. Man kan bare blive ved med at beundre det bølgede mønster, der udstråler naturens urkraft og granittens ældgamle råstyrke. Men alligevel er dette materiale ikke så populært og udbredt som for eksempel Viscount White eller Verde Savana……

  Læs mere

  Større sortiment af kvartssten!

  I begyndelsen af 2024 udvidede Granitop sit sortiment af kvartssten, så ud over kvartsbordplader fra Technistone, Silestone, Quartzforms osv. tilbyder vi nu også materialer fra Caesarstone i vores grundsortiment.

  Som Silestone, Technistone, Quartzforms og mange andre benytter også Caesarstone ved produktionen af kvartssten den såkaldte Breton-teknologi, som blev patenteret i 1970’erne af Marcello Toncelli. Ved hjælp af vibrationskompressionsvakuum blandes naturlige fyldmaterialer (kvarts/sand) med en polymerblanding (sædvanligvis polyesterharpiks). Når der opstår et vakuum, forsvinder luften, det formede produkt vibreres, presses og opvarmes, indtil en ikke-porøs plade med stabile egenskaber fremkommer.

  Læs mere

  Trends i 2024

  NKBA (National Kitchen & Bath Association) en af verdens førende organisationer for personer, der beskæftiger sig med køkkener og badeværelser, afholdt i begyndelsen af 2024 en rundbordskonference for at finde frem til, hvad visionerne er hos de fremmeste specialister på området. I den 60-årige forenings grundige rapport fandt hundreder og tusinder af producenter af køkkenskabe, designere og forhandlere, at det år for år bliver sværere at generalisere eller finde frem til klare designtrends. Kravet fra indretningsarkitekterne er generelt, at man har en individualistisk tilgang – de kræver nydelse, bekvemmeligheder og afslapningszoner, der lader kunden føle glæden ved livet. Der ønskes personlige løsninger, ikke masseproduktion, der passer til alle. I stedet for konkrete stile, materialer og farver dominerer holdninger og nogle gange nærmest modsætningsfulde buzzwords. Der sættes pris på det enestående, og rummene kommer mere og mere til at ligne deres ejer.

  Læs mere

  Alle granitbordplader nu -10%

  Indtil slutningen af marts giver Granitop 10 % rabat på alle granitbordplader! Eftersom rabatten gælder hele bestillingen, får du også rabat på vores ydelser og ekstraudstyr, f.eks. armaturer, vaske og sæbepumper, som du bestiller til din nye granitbordplade fra Granitop. Se vores brede sortiment allerede i dag og find den bordplade, du altid har drømt om!

  Læs mere

  Diorite Verde – en enorm smaragdgrøn granit pryder Ikeas køkkenskabe

  2024. vi startede året med et besøg hos Liza og Liam for at se, hvordan deres rummelige og moderne U-formede køkken blev bygget. De unge menneskers køkkenskabe er købt hos IKEA og udstyret med indbyggede hvidevarer. Bordpladen er i Diorite Verde, en mosgrøn granit med flydende, gyldenbrune årer, der skifter farve afhængigt af synsvinklen. Det er i lyset, at stenens karakter virkelig kommer frem, med lysere områder af dioritkrystaller og kvartsitlignende sten, der fremstår tydeligere mod den mørke, fløjlsagtige baggrund….

  Læs mere

  Ferietilbud: -10% af hele ordren og gratis opmåling!

  Årets udgang er en vidunderlig tid, når vi pynter vores hjem til højtiden og forbereder os til festlige stunder med vores venner og familie. Giv Dit hjem en særlig glød i år og bestill ny og slidstærk stenarbejdsflade fra Granitop!

  Til den kommende slutning av året har vi kommet med et fantastisk særtilbud, som gælder for alle materialer i Granitops lang række af produkter.

  Læs mere

  Kampagne med Blanco-vaske

  30 % rabat på Blanco-vaske, når du bestiller en ny bordplade hos os!

  Hvis du laver en bestilling hos Granitop på mindst 15.000 kroner, får du en kvalitetsvask fra Blanco med 30 % rabat. Tilbuddet gælder fra den 1.8.2023 til den 30.9.2023. Tilbuddet omfatter alle Blanco-vaske i Granitops grundsortiment.

  Læs mere

  Særtilbud på keramiske bordplader

  Lige nu er den bedste tid til at forny køkkenet, for Granitop giver 30 % rabat på alle keramiske bordplader indtil slutningen af juli. Se vores brede udvalg og find den, du bedst kan lide!

  Læs mere

  Keramik er smukt, trendy og meget modstandsdygtigt på en og samme tid

  Natursten er uden tvivl et eksempel på tidløs modstandskraft, og et billede på styrke. Dagens teknologiske udvikling giver os mulighed for at skære og bearbejde det hårde materiale på alle tænkelige måder, og derfor er det ikke mærkeligt, at natursten har fundet vej til hjemmet, hvor det fanger opmærksomheden og fremhæver sin tilstedeværelse.

  Læs mere

  Forårstilbud

  Vælg den kampagne, der passer dig bedst! Udvalgte sten -30% eller bordplade som gave!

  Læs mere

  Køkkentrends i 2023

  Hvordan realiserer man drømmen om et smukt køkken i god kvalitet?

  Vi spurgte Granitops salgsdirektør Silver Suurkütt om, hvad året 2023 vil bringe, hvad er de nyeste trends og hvor skal man begynde når man har et tomt rum som man skal lave om til et køkken?

  Læs mere

  Gyldent glimmer på en sort baggrund – Galaxy Star granit i et åbent køkken

  Vi besluttede at besøge Miriam og Harry for at se, hvordan den bordplade i Galaxy Star granit, de havde valgt, har holdt sig. Med sine gyldne prikker, der skinner i lyset, ligner den polerede sorte sten en stjernehimmel og pryder både bordpladen og den enorme køkkenø i parrets køkken. Kombineret med mørkegrå moderne møbler og sorte køkkenudstyr er resultatet meget smukt og respektabelt, men er det praktisk?

  Læs mere

  Den professionelle foretrækker et stenbord

  Denne gang snakker vi med Jenny, som allerede har bestilt seks stenborde hos Granitop. Der er en god grund til, at hun og hendes gøremål er faldet mange i øjnene. Den unge dame er erhvervsaktiv og ejendomsinvestor, hvis interesse for indretning og smukke hjem lyser ud af hvert interview og hver fantastisk løsning, som hun har bidraget til….

  Læs mere

  Bianco Sardo granit – også en børnefamilies hjem kan være meget stilfuldt

  Vi er på besøg i Linneas smukke hjem. Linneas families moderne hus på en bakke og med en åben terrasse blev færdigt for et halvt års tid siden. Hjemmets centrum er det åbne køkken, hvor det moderigtige grå køkkenmøblement, den store køkkenø, varme vægge af naturfinér, de klassiske designlamper og det smukke køkkenbord af Bianco Sardo-granit skaber en harmonisk helhed.

  Læs mere

  Forårskampagne!

  Solen står allerede højt på himlen, og snart er det sommer! Forårets lune vejr lokker én udendørs, ud i haven og på terrassen og sætter gang i tankerne om, hvordan udendørskøkkenet eller havehusets grillhjørne mon kunne friskes op.
  Hvor den mest udbredte finish på en bordplade af sten almindeligvis er poleret (P-for polished) og slebet (H for-honed), så bliver andre overfladebehandlingsmuligheder aktuelle netop i forårs- og sommerperioden. I sæsonen for udendørskøkkener stiger interessen for granit, og opmærksomheden rettes i højere grad også mod brændt og børstet materiale, med såkaldt læderagtig finish.

  Læs mere

  Køkkentrends i 2022

  Ligesom sidste år og året forinden har vi hos arkitekter og indretningsspecialister indsamlet tanker om, hvilke indretningstrends, der kunne blive fremherskende i 2022.

  Covid har ændret verden, og ligesom det var tilfældet de foregående år, er det i stedet for designmesser snarere venners råd, praktiske løsninger og forbilleder set på socialmedier, der styrer de fremherskende trends. Det, hvor betydeligt købsbeslutninger bliver formet af for eksempel Instagram eller Pinterest, så vi også igennem Granitops statistik. Således kunne vi se, at billeder af smukt mønstret kalksten, som flere gange om ugen blev delt af tilfredse kunder, virkede som den bedste reklame og løftede Jura Grey op som det allermest populære materiale i 2021.

  Læs mere

  Marmor – et kongeligt materiale

  Smuk marmor er et tidløst materiale med mange anvendelsesmuligheder. Marmor har igennem tiderne været brugt til at skabe meget forskellige produkter, lige fra fantastisk smukke marmorspringvand, skulpturer og ornamenter på udendørs terrasser til parkbænke, trapper, vejbelægninger og erindringskunstværker. Også marmorens talrige anvendelsesmuligheder som indretningselement fortjener at blive nævnt, deraf kan fremstilles såvel vindueskarme som kaminbeklædninger, eller der kan udformes et luksuriøst badeværelse.

  Læs mere

  Luksuriøst genbrug

  I dag er butikkerne ganske vist fulde af møbler; med udvalget i indretningssalonerne tenderer til at være temmelig ensartet og ikke særlig personligt. Yderligere er bæredygtighed og genbrug i dag nøgleord ved indretningen af hjemmet. Men dette betyder bestemt ikke, at man skal give afkald på kvalitet og luksus. Enestående og iøjnefaldende møbler kan man selv skabe, og hvad der er allervigtigst, dermed forbliver skaberens erindring og ånd i kunstværket på en måde, som man aldrig vil finde i et butiksprodukt.

  Læs mere

  Blue Pearl, Emerald Pearl og Labrador Antique – 3 berømte granitsorter fra Norge

  Når det drejer sig om marmor, hvor det for produktionens vedkommende først og fremmest er sydeuropæiske lande som Italien, Tyrkiet og Grækenland, der er kendte, så skal man for granits vedkommende tale om Norden, især om Norge.

  Indenfor eksporten af granit, basalt og sandsten lå Norge i 2015 på en tredjeplads efter Indien og Brasilien, foran såvel Kina som Sydafrika, i 2019 nåede Norge endda en andenplads med en markedsandel på omkring 10% (Indien havde 44%).

  Læs mere

  Hjemmet hjemmefra

  Den lange coronavinter har fremmet indendørs virksomhed, og mange har taget fat på renovering af hjemmet for at gøre det mere hyggeligt og sætte sit eget præg på det, så dagligdagen kan blive behageligere. Også nu om sommeren, når vi er taget på landet for at holde ferie i sommerhuset eller måske drager på langtur i sejlbåden for at opdage havet, behøver hjemmets bekvemmeligheder ikke at blive opgivet, i stedet kan tilsvarende gode omgivelser også skabes i sommerhjemmet….

  Læs mere

  Indretningsarkitekter anbefaler: 6 smarte måder, hvorpå man kan bruge sten til at forskønne sit hjem

  Indretningsarkitekter modtager hovedsagelig henvendelser om anvendelse af stenbord i køkkenet. Samtidig findes der adskillige andre smarte anvendelser, som hjemmets ejer måske til at begynde med slet ikke kommer på – så kan designeren anbefale, hvordan en tidløs indretning kan skabes ved hjælp af sten.
  Brugen af sten som en gennemgående linie i hjemmet binder boligen sammen til en helhed, hvor anvendelsen af højkvalitets materiale giver det generelle indtryk et anstrøg af luksus.

  Læs mere

  Stenbordet holder i årtier

  Sten var et af de første materialer, som mennesket tog i brug. Sten er både blevet slebet i form til de første værktøjer og blevet brugt som underlag, dermed har dette materiale brændt sig fast i vores bevidsthed som noget solidt og varigt.

  Silver Suurkütt er salgsdirektør hos virksomheden Granitop, der tilbyder stenborde. Han forklarer, hvorfor det betaler sig at vælge et holdbart og tidløst stenbord til hjemmets køkken eller badeværelse.

  Læs mere

  Et rent hjem med liden anstrengelse!

  Hygiejne og renlighed er væsentlig i ethvert hjem. Vi ønsker alle, at skulle der komme uventede gæster til kaffe i køkkenet, så vil køkkenet være tip-top i orden, så det hverken er nødvendigt at bekymre sig eller føle sig pinligt berørt. Samtidig ønsker enhver husmor og -far at bruge mindst mulig anstrengelse og tid på rengøring….

  Læs mere

  Det udendørs køkken: havens perle, hvor sommerdagene kan nydes

  Hvor dagligstuen i årenes løb stille og roligt har bredt sig ud på terrassen eller i haven, og stadig mere tid tilbringes udendørs, vinder også udekøkkener popularitet. Et udekøkken eller grillhjørne er et hyggeligt sted til at nyde naturen uden, at man hele tiden skal løbe frem og tilbage mellem hus og have – alt nødvendigt til tilberedningen er på plads i haven….

  Læs mere

  Granitops bordplader fylder 10!

  I 2021 fejrer Granitop 10-års jubilæum. I allerede 10 år har vi taget del i mange spændende projekter, hvor tusindvis af hjem og virksomhedslokaler er blevet forskønnet med bordplader, vindueskarme, sofaborde, hylder, trapper, kaminer med mere udført af vore stenspecialister. …

  Læs mere

  Køkkentrends i 2021: minimalistisk, funktionel og familiecentreret

  I gamle dage var køkkenet hjemmets hjerte, hvor hele familien var med til at lave mad, og hvor man spiste sammen om det store bord. Men med det høje tempo i tilværelsen udviklede køkkenet sig til mere at være et rum, hvor man hurtigt hapsede et eller andet efter arbejde.
  2020 bragte mange forandringer med sig. Corona-isolationen tvang mange af os til at tilbringe mere tid i hjemmet og inspirerede til at overveje køkkenets funktionalitet. Faktisk kan man sige, at den radikale ændring af dagligdagen førte os tilbage til rødderne, til den tid, da køkkenet var hjemmets hjerte. Dette kan man også se i det nye års køkkentrends.

  Læs mere

  Sporene efter Verdens skabelse på dit køkkenbord

  I begyndelsen af alting var der en stor tomhed. I den ene ende heraf fandtes Kulden og i den anden Varmen. Imellem disse to lå den evige tomhed, Ginnungagabet. Verdensaltet. Et uendeligt og umådelig tomt rum.

  Således, og endda ganske acceptabelt for videnskaben af i dag, blev verdens opståen beskrevet for tusind år siden i vikingetidens værk „Den yngre Edda“. Ilden og Isen mødtes, og af dette sammenstød opstod verden. To modsætninger mødtes, og dét var måske netop Urbraget, som børnene lærer om i skolen i dag.

  Læs mere

  Planlægning af bryggers

  Ligesom køkken og badeværelse er også bryggerset et af hjemmets vigtigste rum, hvor nøgleordene er bekvemmelighed, rummelighed, praktisk anvendelighed og renhed. Og selv om bryggerset ikke er et sted, hvor gæster kigger ind, kunne også dette sted være pænt og i orden, så beboerne finder det et behageligt sted at virke….

  Læs mere

  Hvilken farve køkken skal jeg vælge?

  Ved udformningen af køkkenet går man først og fremmest ud fra de menneskers æstetik og farvepræferencer, som bor der. Samtidig findes der bestemt også universelle løsninger og principper, som det betaler sig at tage hensyn til ved en ombygning. Ved indretning efter en mere traditionel smag er det velkendt, at klassiske farvekombinationer som hvid, sort og grå passer godt sammen med køkkenudstyr af rustfrit stål og blanksorte komfurer-ovne.

  Lyse flader får rummet til at synes luftigt; men samtidig skal man huske, at et strålende hvidt køkken stiller højere krav til køkkenets renholdelse. Uanset om møbler og køkkenbord er matte eller blanke, moderne minimalistiske eller romantiske, så springer spor efter brugen tydeligere i øjnene, og derfor kan det ske, at mere praktisk anlagte personer ikke vil sætte pris på et sådant valg.

  Læs mere

  Til hjælp ved valget af bordplade til køkkenet

  Hvilket materiale passer dig?

  Udvalget af køkkenborde får det til at flimre for øjnene. De mest udbredte materialer er hyggeligt massivt træ, billig højtrykslaminat, solid kunststen (kvartssten eller terrazzo) samt natursten som marmor, granit og kalksten. Men hvilken af disse skal man så vælge? Her betaler det sig at overveje, hvilken slags kok du er, og hvor holdbart et bord du har brug for….

  Læs mere

  Fif, hvordan man kan spare ved ombygning af sit køkken

  Det kan ikke undgås, at køkkenet bliver et af de dyreste rum i hjemmet at ombygge, og prisen på et nyt køkkenmøblement kan nå op i titusinder. Dette betyder dog ikke, at man skal lade køkkenet ude af betragtning i tilfælde af et beskedent budget – ombygning kan også ske smart og økonomisk….

  Læs mere

  Kunststen som materiale til bordplader

  Sten er kendt og værdsat som materiale til bordplader. Granit og marmor, som er blevet brugt igennem århundreder, har dog visse egenskaber, som gør, at disse stensorter alligevel ikke er egnede til alt. Således har behovene hos ejere, arkitekter og indretningsdesignere ført til anvendelse af forskellige fremgangsmåder til fremstilling af kunststen. Naturstenenes dannelsesproces er kompliceret og ukontrollabel, materialet er ikke altid fejlfrit og kan indeholde mikrosprækker, løse sedimenter eller luftbobler. Ved sten kunstigt skabt af mennesker søger man derfor at holde fremstillingen så ensartet som muligt, og derfor er kvartssten og terrazzo-sten (også kendt som kompositsten, kunstmarmor, cementmarmor og terrazzomarmor) mere ensartede i kvaliteten.

  Læs mere

  Planlægning af et børnevenligt køkken

  Efter en lang dag er køkkenet netop det sted i hjemmet, hvor familien mødes igen. Køkkenet som rum har altid haft en fremtrædende plads, og allerede i oldtiden samledes man om ildstedet for at tilberede mad, nyde hinandens selskab og fortælle historier. Derfor er det ved køkkenets renovering og planlægning vigtigt at tage højde for, at hjemmets vigtigste rum opfylder behovene for alle beboerne, herunder børnene….

  Læs mere

  Tips til at skabe et køkken, der kan dække dine behov i årevis

  Køkkenombygninger sker typisk sjældent, og et køkken vælges, så det kan holde i mange år. Derfor er det væsentligt at tænke det hele omhyggeligt igennem og planlægge, hvilke løsninger er væsentlige for Jeres familie og vil forblive bekvemme også mange år senere. Ligeledes betaler det sig at vælge holdbare løsninger af god kvalitet, som ikke vil se slidte ud lige med det samme….

  Læs mere

  Køkkenøen – det moderne køkkens midtpunkt

  Der var engang, da køkkenet mest blev anset for at være et hjælperum – det var et lille kammer, hvor der kun var plads mellem møblerne til, at en enkelt person kunne være beskæftiget, som regel en lønnet køkkenpige eller husmoderen. Egentlig var der heller ikke plads nok til hende, for slet ikke at tale om et spisebord med plads til, at hele familien kunne spise samlet. Sådanne små rum finder man ofte i huse bygget for hundrede år siden, for det meste i centrale og gamle bydele….

  Læs mere

  Kvartsstenbordet er det mest hygiejniske

  Generelt myldrer vaske med bakterier, og visse undersøgelser har endda vist, at vasken er et af de mest beskidte steder i køkkenet. Årsagen er nærliggende – vasken bruger vi jo til forberedelse af fødevarer, vi vasker og renser såvel kød, fisk som grøntsager. Således vil snavs samle sig omkring afløbet og i kloakrøret.
  Virusudbruddet har fået mange til at tænke mere på hygiejne. Og når man søger at gøre hjemmet renere, betaler det sig bestemt at begynde med køkkenet, hvor den mad, vi spiser, bliver tilberedt. Dermed vil det være fornuftigt at træffe nogle hygiejniske valg og udstyre sit køkken med bord og vask, som er nemme at rengøre.

  Læs mere

  Særtilbud -30%

  Quartzforms kvartssten Lavic Navajo, Absolute Deep Black og Honey Galaxy (30mm, poleret) -30%.

  Læs mere

  Silgranit-vaske: et blikfang, som harmonerer med bordpladen

  Ved planlægningen af køkkenet bør man ikke glemme vasken. Hvordan skal en god vask være? Den bør være en fryd for øjet, være nem at vedligeholde og rengøre, og så kunne den blive ved med at se ud som ny i årevis. Alle disse betingelser opfyldes af Silgranit-vaskene, som er fremstillet af granit.

  Læs mere

  Black Galaxy Star, Star Gate og Nero Assoluto

  De tre mest strålende repræsentanter for dybsort granit

  Der findes mange mørke, sorte, sortbrune og -grå granitsorter; men de berømteste og mest populære af disse er Black Galaxy Star, Star Gate og Nero Assoluto. Måske burde man ikke sammenligne dem, og naturligvis er enhver mening og sammenligning meget subjektiv; men lad os alligevel se, hvilke ligheder og forskelle der er imellem disse stenarter….

  Læs mere

  Et badeværelse af god kvalitet holder i årevis

  Hvor man i boligen sætter pris på variation og hyppigt opfrisker både væggenes farve, tapeter og andre indretningselementer og møbler, så er badeværelset et rum, hvor ingen længes efter ombygning. Årsagen hertil er enkel – ombygning af et badeværelse tenderer til at være et både dyrt, besværligt og meget støvende arbejde, som forstyrrer beboernes dagligliv. Derfor er det vigtigt at udføre ombygning af badeværelset med materialer af høj kvalitet, som der ikke bliver brug for at udskifte i en nær fremtid. Det er heller ikke på sin plads at følge hurtigt skiftende trends i badeværelset – snarere betaler det sig at foretrække tidløse klassikere, hvis værdi holder sig, og som man ikke blive træt af lige med det samme….

  Læs mere

  En smuk marmorkamin er hjemmets hjerte

  Det siges ofte, at køkkenet er hjemmets hjerte. De, som har en kamin i hjemmet, kan forventes at bestride dette – det er nemlig kaminen, som er hjemmets hjerte. Der er intet bedre end at samle familien omkring kaminen en kold vinterdag – eller for den sags skyld en diset sommeraften – for at nyde varmen fra kaminen og den knitrende ild. Fra tidernes morgen har jo netop ilden været det sted, hvor man samlede sig med sine nærmeste for at få varmen og fortælle historier….

  Læs mere

  Vindueskarme af marmor – blikfang i Jeres hjem

  I manges øjne hører marmor som materiale åbenbart til i herregårde med en storslået historie, villaer og luksuriøse femstjernede hoteller. Dér er såvel gulve, brede trapper som massive vindueskarme af marmor. Under hjemlige forhold ser vi snarere almindeligt laminat eller træ som materialet til vindueskarme – det løser opgaven, men er helt klart ikke noget blikfang. Men hvorfor ikke også bringe det fornemme og smukke materiale, som marmor jo er, hjem til sig selv?…

  Læs mere

  Særtilbud!

  Rabat!

  Slebet Azul Bateige-kalksten (20/30 mm) og poleret Harmonia Dolomites-kvartssten (30 mm) til halv pris!…

  Læs mere

  Nye stensorter

  Vi har fået suppleret udvalget af køkkenbordsmaterialer!

  Årets begyndelse bragte igen en forøgelse af materialeudvalget til køkkenborde. Således har vi fornøjelsen at præsentere de stensorter, som er kommet til i vort produktudvalg!…

  Læs mere

  Nye produkter!

  Dit køkken eller din dagligstue har længe manglet et vigtigt og farverigt designelement! Granitop har taget et skridt videre, hvormed køkkenbordene i produktudvalget har fået selskab af skærebrætter i to forskellige størrelser, serveringsunderlag, snackbakker samt underlag til te- og kaffekopper….

  Læs mere

  Bestilling fra Granitop – hurtigt og bekvemt!

  Ét af plusserne ved at bestille bordplade fra Granitop er muligheden for at beregne prisen på materialer og montering på vores hjemmeside. Den, som vil renovere sit køkken, får ved planlægningen hjælp af prisberegneren, med hvilken man i løbet af få minutter kan vælge sit foretrukne bordplademateriale samt dets farve og tykkelse, indlæse målene og derefter få et skøn over, hvor meget bordpladen kommer til at koste.

  Læs mere

  Alle køkkenborde af Carrara-marmor

  Der er næppe nogen anden stenart, som er lige så kendt og elsket som den hvide Carrara-marmor. Igennem årtusinder har Bianco Carrara symboliseret tidløshed og enestående luksus (mármaros er græsk for funklende klippeblok). Denne stilfulde stenart er ikke blot noget særligt på grund af sin værdige fortid, men også fordi den ligger over alle modestrømninger – Bianco Carraras holdbarhed, transparente overflade og perlende skønne spil i lyset er evig…

  Læs mere

  En bordplade af sten – flere løsninger, end du tror!

  Bordplade af granit, marmor og kompositsten ser fornemme ud, de er nemme at vedligeholde, og stenborde passer såvel til et moderne designerkøkken som i et klassisk interiør. Til opnåelse af det bedst mulige resultat er det godt at kende til alle de muligheder, som anvendelsen af disse enestående materialer tilbyder….

  Læs mere

  Sort marmor – det hyggelige hjems luksuriøse perle

  Den nemmeste måde til at skabe et hyggeligt og stilfuldt hjem er at anvende naturmaterialer til indretningen. Marmor er en metamorf bjergart, som er holdbar og giver bopælen personlighed og tilføjer den praktisk værdi. Af marmor kan man fremstille såvel køkkenborde som eksempelvis bogreoler, vindueskarme, plader til kaminen eller foran en kakkelovn.

  Læs mere

  Vedligeholdelse og rengøring af en bordplade

  Køkkenborde af sten er såvel smukke som modstandsdygtige og behøver ikke megen pleje. Hvis du vil være sikker på, at en silkemat eller spejlblankt poleret overflade forbliver som ny igennem årtier, så er det alligevel værd at holde sig nogle regler for øje….

  Læs mere

  Crystal Calacatta kunststen

  De nye materialer, som først for nylig i foråret 2018 kom på markedet, er blevet vel modtaget af kunder og indretningsarkitekter! I dag er glæden over det større materialeudvalg nået til mange kunders køkkener og badeværelser!

  Læs mere

  Hvordan vælger man køkkenvask?

  Når du vælger køkkenbord af sten, vær også opmærksom på vasken!

  Et køkkenbord af natursten (marmor, granit) eller kunststen er en investering, som giver dig et smukt køkken igennem årtier. Sådan en beslutning kan man naturligvis ikke tage forhastet – hvis man går med på enhver sæsontrend, bliver det en meget dyr indretningshobby. Hvad der er endnu mere sikkert er , at et designkøkken kan være så smukt som helst, det skal under alle omstændigheder plejes og gøres rent, derfor er det væsentligt at vælge et køkkenbord, der passer til éns vaner.

  Læs mere

  Komfortabelt og trendy badeværelse

  Badeværelse renovering er en stor udfordring for alle boligejere. Samtidig er det muligt, uden at have særlig viden, at opnå et godt resultat, når alt er tænkt på, og en konkret handlingsplan, budget og plan er utarbejdet. Selvfølgelig, når du renoverer et badeværelse, gælder visse generelle regler – de rigtige materialer skal bruges og betroede partnere skal vælges….

  Læs mere

  Ideer til et mindre køkken

  Ikke alle boliger har et stort køkken, der støder op til en stue eller spisestue. I nogle lejligheder, ofte i ældre hjem i hjertet af byen, er der ofte et lille rum til madlavning.

  For moderne køkkener er der udviklet løsninger, som vores forfædre ikke kunne forudsige, og derfor er der mange flere valg end ved første øjekast! For at holde køkkenet, uanset dets størrelse, dejligt og brugervenligt, er det nyttigt at huske nogle af de gyldne regler.

  Læs mere

  Til hjælp i planlægning af køkkenøen – op til to gange mere plads!

  Glem ikke køkkenøen under reparation eller renovering!

  Alle, der elsker madlavning, kender betydningen af et velorganiseret køkken, og hvor nemt og endog behageligt en gourmetmiddag kan være, når man bruger de rigtige værktøjer, når man laver mad. Naturligvis er råmaterialer af høj kvalitet naturligvis grundlæggende for god smag, men det er helt sikkert den slags forberedelse og det anvendte udstyr, der er lige så vigtigt for mad. Desværre skal alle slags plader og apparater pakkes et sted. En god måde at få ekstra skuffeskabe på og en større område er at omhyggeligt planlægge køkkenøen.

  Læs mere

  Gode råd til valg af køkkenbord

  Hvilken farve og hvilket mønster skal man vælge til sit køkkenbord?

  Der findes mange forskellige materialer, og sommetider bliver det nemmere at vælge køkkenbord, hvis man lader være med at tænke på stenarten. For eksempel kunne man nøjes med at overveje, hvilken farve og hvilket mønster, man gerne vil have sin bordplade!…

  Læs mere

  Jura Grey kalksten er fortsat populær!

  Ligesom granit, marmor og andre natursten er kalksten dannet for millioner af år siden igennem geologiske, biokemiske med flere processer. Moder Natur har været rigtig lang tid om at skabe kalkstenens mønster, og i nogle sten kan livet i Juratiden og havaflejringerne ses tydeligt den dag i dag.

  Læs mere

  At opfriske dit køkken er at investere i din egen lykke!

  Disse design køkkener betyder i dag kvalitetsmaterialer. De er skabt under hensyntagen til det rum, i hvilket de skal fungere og altid tager hensyn til familiens behov. Valg af den ideelle kombination af dørhåndtag, skuffeskinner, frontpaneler osv, kan tage timer og tusindvis af kroner, men efter et par år kan det virke som om alt ikke er så perfekt som det følte i starten, eller det er simpelthen tid til en lille opgradering . Det er ikke nødvendigt at påbegynde et fuldskala renoveringsprojekt eller begynde at søge efter nye køkkenmøbler – det er ofte nok at ændre bordpladen til at få en ny og unik følelse!

  Læs mere

  Alle er glade for et smukt hjem!

  Renovering af hjemmet tager tid, og køkkenborde af sten er et af de sidste elementer i hjemmets udformning. Alligevel er det ikke altid, at vi selv ser det strålende slutresultat, som vi sammen med kunden anstrenger os for at opnå – der er altid et eller andet, som skal males, keramiske plader at sætte op på væggen eller noget, der skal have silikone. Og selv når køkkenbordene, baggrundsstenene, vasken og blandingsbatteriet er på plads, er billedet alligevel ikke fuldstændigt.

  Læs mere

  Hvordan sammensættes køkkenbordets pris?

  Det tager dig kun et par minutter at beregne prisen på køkkenbordet!

  Hvert sten-køkkenbord er skræddersyet, det udføres netop med henblik på dine behov og prioriteter. Ved valget af et passende stenbord bør man tage hensyn til køkkendesign, livsstil og vaner, familiemedlemmerne (især de mindste), køkkenets størrelse med videre.
  Alle disse valg påvirker også prisen på køkkenbordet – hver lille detalje har betydning, og det er altid fornuftigt omhyggeligt at overveje, hvad man har brug for og hvordan.

  Læs mere

  Køkkenborde af marmor er stadig moderne!

  Af alle køkkenbordsmaterialer er marmor efter manges mening det mest storslåede og smukkeste materiale, samtidig bliver marmorens skønhed ledsaget af materialets følsomhed overfor ydre påvirkninger. Når vi fortæller kunden om de forskellige valgmuligheder, understreger vi da også altid de praktiske sider af planlægningen og det, at vi også kan tilbyde bedre og mere modstandsdygtige materialer end marmor til køkkenet.

  Læs mere

  Køkkenvaske

  Granitop tilbyder et bredt udvalg af Blanco-køkkenvaske

  Blandt de forskellige vaske (både nedfældede, planlimede og underlimede) kan alle finde noget efter sin smag, og i tillæg til de gode priser er det også nemmere at bestille vaske hos os – det hele fra samme leverandør! …

  Læs mere

  Vedligeholdelse af stenbordplader

  Hvordan du holder din granit, marmor eller kvarts-bordplade smuk

  I betragtning af udseendet og komforten, er granit og kvarts-bordplader det bedste valg, men for daglig brug og for at holde din bordplade flot, er det nyttigt at vide lidt om materialekvaliteter og tips til vedligeholdelse. Det tager kun 30 minutter om året at holde din bordplade i perfekt form.

  Læs mere

  Kvartssten

  Kvartssten, også kendt som kompositsten, er menneskeskabte. Kvartsstenens fordele er dens uforanderlighed og ensartede farve og gode tekniske egenskaber – kvarts er stærk, modstandsdygtig og uden porer. Dette gør kvarts meget hygiejnisk.

  Læs mere

  Granit

  Granit er en naturlig stenart dannet for millioner af år siden, og skiller sig ud pga. sin skønhed, styrke og holdbarhed. Granitbordplader bliver ikke slidt og kan klare høje temperaturer. Hver bordplade er enestående, da det er umuligt at få to overflader med samme mønster. Mønstrene afhænger af klippen og kan se ens ud, men ser man nærmere efter, så er de bestemt ikke ens. Granit er for dem, der værdsætter en unik skønhed!

  Læs mere

  Marmor

  Ud over det klassiske hvide marmor Bianco Carrara tilbyder vi også sort Nero Marquina marmor fra Spanien og det smukke grønne marmor Verde Guatemala fra Sydamerika. Nero Marquina er et sort marmor med hvide linjer, der bedre egner sig til til badeværelset eller vinduesplader end til køkkenet, eftersom det kræver mere pleje i køkkenet. Verde Guatemala, med dens beroligende mørkegrønne baggrund og smukke mønster, anbefaler vi også, at man bruger andre steder end i køkkenet, men vi har fremstillet masser af smukke bordplader, vinduesplader, sofaborde, osv. af den.

  Læs mere

  7 tips til at vælge en bordplade

  Du har planer til dit køkken eller du har allerede installeret dine køkkenmøbler og du vil nu installere en ny bordplade eller udskifte din gamle bordplade. Der er flere forskellige materialer, stenfliser er blandt de smukkeste og stærkeste. Vi vil give dig nogle tips om hvordan du vælger en stenflise bordplade.

  Læs mere

  Marmor bordplader – tidløs elegance

  Marmor er en naturlig sten dannet af kalksten i utallige år under tryk og varme. Bordplader af det verdensberømte Carrara marmor har været det mest populære materiale til fremstilling af køkkenbordplader i de seneste år. Dette klassiske hvide marmor fra Italien har været et symbol på luksus siden den romerske stat og er i dag tilgængelig for alle. Marmoroverflader er altid unikke og ikke to køkkener med marmorbordplader er ens.

  Læs mere

  Granit, marmor eller kvartssten

  Granit, marmor eller kvartssten – hvilken slags køkkenbordplade i sten er den rigtige for dig?

  Ved valget af bordplade til køkken eller badeværelse bør du først og fremmest gøre dig dine praktiske overvejelser, nemlig med hensyn til materialets fysiske egenskaber som f.eks. modstandsevnen over for skrammer, varmepåvirkning eller slibende materialer.

  Læs mere

  Sort eller hvid marmor? Eller grøn?

  Gennem årtusinder har marmor med sit smukke mønster været et populært byggemateriale. Især forbinder man naturligvis marmor med Sydeuropa, men i dag er marmor også i Skandinavien blevet et af de foretrukne materialevalg for bordplader….

  Læs mere

  Poleret eller slebet bordplade?

  Mønstret og skønheden i en stenbordplade kan vare evigt, hvis den får den rigtige pleje. Dog afhænger meget af måden, hvorpå bordpladen har fået den sidste finish. De interesserede spørger sikkert af og til: hvilken løsning er den mest praktiske for netop mit køkken eller mit hjem?

  Læs mere
Ældre indlæg