Sort marmor – det hyggelige hjems luksuriøse perle

  Den nemmeste måde til at skabe et hyggeligt og stilfuldt hjem er at anvende naturmaterialer til indretningen. Marmor er en metamorf bjergart, som er holdbar og giver bopælen personlighed og tilføjer den praktisk værdi. Af marmor kan man fremstille såvel køkkenborde som eksempelvis bogreoler, vindueskarme, plader til kaminen eller foran en kakkelovn.

  Læs mere

  Vedligeholdelse og rengøring af en bordplade

  Køkkenborde af sten er såvel smukke som modstandsdygtige og behøver ikke megen pleje. Hvis du vil være sikker på, at en silkemat eller spejlblankt poleret overflade forbliver som ny igennem årtier, så er det alligevel værd at holde sig nogle regler for øje….

  Læs mere

  Crystal Calacatta kunststen

  De nye materialer, som først for nylig i foråret 2018 kom på markedet, er blevet vel modtaget af kunder og indretningsarkitekter! I dag er glæden over det større materialeudvalg nået til mange kunders køkkener og badeværelser!

  Læs mere

  Hvordan vælger man køkkenvask?

  Når du vælger køkkenbord af sten, vær også opmærksom på vasken!

  Et køkkenbord af natursten (marmor, granit) eller kunststen er en investering, som giver dig et smukt køkken igennem årtier. Sådan en beslutning kan man naturligvis ikke tage forhastet – hvis man går med på enhver sæsontrend, bliver det en meget dyr indretningshobby. Hvad der er endnu mere sikkert er , at et designkøkken kan være så smukt som helst, det skal under alle omstændigheder plejes og gøres rent, derfor er det væsentligt at vælge et køkkenbord, der passer til éns vaner.

  Læs mere

  Komfortabelt og trendy badeværelse

  Badeværelse renovering er en stor udfordring for alle boligejere. Samtidig er det muligt, uden at have særlig viden, at opnå et godt resultat, når alt er tænkt på, og en konkret handlingsplan, budget og plan er utarbejdet. Selvfølgelig, når du renoverer et badeværelse, gælder visse generelle regler – de rigtige materialer skal bruges og betroede partnere skal vælges….

  Læs mere

  Ideer til et mindre køkken

  Ikke alle boliger har et stort køkken, der støder op til en stue eller spisestue. I nogle lejligheder, ofte i ældre hjem i hjertet af byen, er der ofte et lille rum til madlavning.

  For moderne køkkener er der udviklet løsninger, som vores forfædre ikke kunne forudsige, og derfor er der mange flere valg end ved første øjekast! For at holde køkkenet, uanset dets størrelse, dejligt og brugervenligt, er det nyttigt at huske nogle af de gyldne regler.

  Læs mere

  Til hjælp i planlægning af køkkenøen – op til to gange mere plads!

  Glem ikke køkkenøen under reparation eller renovering!

  Alle, der elsker madlavning, kender betydningen af et velorganiseret køkken, og hvor nemt og endog behageligt en gourmetmiddag kan være, når man bruger de rigtige værktøjer, når man laver mad. Naturligvis er råmaterialer af høj kvalitet naturligvis grundlæggende for god smag, men det er helt sikkert den slags forberedelse og det anvendte udstyr, der er lige så vigtigt for mad. Desværre skal alle slags plader og apparater pakkes et sted. En god måde at få ekstra skuffeskabe på og en større område er at omhyggeligt planlægge køkkenøen.

  Læs mere

  Vi fik en helt ny hjemmeside færdig!

  Teknikken udvikler sig hurtigt i dag, og dermed vokser forventningerne også. Naturligvis ønsker Granitops kunder, at vor hjemmeside vil være lige så smuk og fejlfri som de køkkenborde, vunduesplader, kaminer med mere, som Granitop fremstiller af granit, marmor og kvartssten….

  Læs mere
Ældre indlæg