Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvorfor Granitop?

Vi har lang erfaring med montering af bordplader i sten. Vi gør alt, hvad vi kan for at opfylde dine ønsker – vores udgangspunkt er ikke at sælge dig det dyreste tilbud, men at finde noget, som passer til dine behov. Vores opmålere ved, at selv en eller to millimeter kan gøre en stor forskel, og med præcise mål bliver monteringen af bordpladen problemfri– og derfor perfekt. Ud over vores erfarne medarbejdere er vores fordel også hurtighed – der går ikke mere end to uger fra opmåling til montering af bordpladen. Derudover tilbyder vi også et bredt udvalg af Blanco-kvalitetskøkkenvaske og armaturer, der gør det nemt for dig at bestille bordplader hos os – det hele fra samme leverandør! Du kan også beregne den anslåede pris på den ønskede bordplade, før du placerer en ordre. Du kan læse anmeldelser fra vores tilfredse kunder nedenfor. Alt dette skal sikre, at Granitop altid er det bedste valg!

Stenbordplader i granit, marmor eller kompositsten

En af de største fordele ved at bruge granitbordplader er deres naturlige og enestående skønhed. Intet køkken ser ens ud, da hver kvartsoverflades mønster er helt unikt. Desuden er granit mere modstandsdygtig over for slid end for eksempel træ eller laminat.

Marmor har været et højt værdsat materiale til indretning siden oldtiden. Selv i dag skaber marmorbordplader en følelse af luksus, uden at det ser forældet ud.

Bordplader i kompositsten fås i en bred farveskala og deres fordel er, ud over at være endnu stærkere end granit, muligheden for at skabe unikke designideer. Farven på din bordplade kan være alt fra hvid til lysegrøn.

Læs om de forskellige materialer og muligheder på vores blog eller tag kontakt til Granitops specialister!

Servicerer I også privatpersoner?

Ja, vores primære fokus er på privatpersoner. Eftersom hvert mellemled koster penge, har vi den fordel at kunne tilbyde gode priser uden ekstra omkostninger.

Hvordan får jeg et tilbud til mit køkken?

Den endelige pris for bordplader med montering kan beregnes ved hjælp af vores prisberegner. Når du har valgt den ønskede sten og indsat de korrekte mål, kan du også straks placere ordren fra samme sted. Hvis du ønsker det, kan du sende os din køkkenplan med mål, ud fra hvor vi kan udarbejde et tilbud til dig.

Hvordan placerer jeg en ordre?

Efter at du har placeret en ordre via vores prisberegner, vil vores opmåler kontakte dig og finde en tid til opmåling, rådgivning, præsentation af prøver og til at formalisere den endelige ordre.

Er prisen fra priskalkulatoren den endelige pris?

Efter opmåling vil den endelige pris blive beregnet med samme kalkulator. Denne pris er endelig og omfatter ikke ekstra omkostninger.

Hvordan og hvornår kan jeg betale?

30% af beløbet betales med det samme og 70% efter veloverstået montering.

Hvor kan I levere jeres service, og hvor hurtigt kan ordren udføres?

Vores serviceområde ses under prisberegneren. Opmåling sker normalt inden for en uge fra bestillingen og montering inden for to uger fra opmålingen.

Hvor kan jeg se de faktiske stenprøver?

Vores opmålere har prøver af samtlige sten til rådighed. Du kan vælge en sten, som du kan lide, fra et galleri på vores hjemmeside eller baseret på billeder, som findes i vores priskalkulator.

Skal jeg foretage mig noget, før måleren ankommer?

Køkkenskabe skal være monteret og i lod. Hvis du ikke ønsker at bestille en vask hos os, skal du have den, når måleren ankommer. Det samme gælder for blandingsbatterier og komfur og andre enheder, der kræver ekstra åbninger.

Installerer I også vaske og komfurer?

Vi installerer vaske og komfurer, men udfører ikke VVS- eller elarbejde.

Er marmor velegnet til køkkenbordplader?

Vi kan tilbyde køkkenbordplader i marmor, men i betragtning af marmors følsomhed overfor mekaniske skader og stoffer, som bruges regelmæssigt i køkkenet (f. eks. kaffe, te, olie, citrusfrugter, rødvin osv.) anbefaler vi ikke marmor til køkkener. Marmor egner sig bedre til badeværelser eller som vinduesplader. Marmor bør behandles regelmæssigt med imprægnering.

Alle spørgsmål om bordplader i granit, marmor eller kompositsten er velkomne.