Udvalgte materialer -50 %
Læs mere

Kundeanmeldelser

Vi brugte Granitop OÜ til at levere en granit bordplade til vores nye vinkelkøkken. Der blev nemt og hurtigt aftalt en tid til opmåling hvor deres venlige og dygtige folk kom og målte præcist op til den nye bordplade med Lasermåler for at sikre en præcis pasning til vægge. Vi bor i fuldmuret hus fra 69.

Allerede indenfor 14 dage efter deres første besøg fik vi leveret og monteret vores nye bordplade. Prisen er langt billigere end hvad man må forvente af den slags kvalitet leveret af alm. køkkenfirmaer.

De bedste anbefalinger herfra.

Thomas

Fra vi bestilte til bordpladen var sat på gik der ca 14 dage
Super service og arbejde kan helt sikkert anbefale jer til andre.

Johnnie

Har lige fået leveret og monteret granit bordplade, flot resultat.
Fra første kontakt og til levering super service.
Opmålt tirsdag i sidste uge af 2 dygtige og sympatiske montører, leveret og monteret tirsdag i denne uge af de samme 2 montører, kan virkelig anbefale firmaet.
OBS! Prisen var virkelig konkurrence dygtig.

Thøger

Vi var lidt skeptiske i forhold til at købe en kundetilpasset varer af et firma med base i Estland men uden grund. Der har været god service og kompetente medarbejdere hele vejen gennem forløbet og så er pris niveauet noget under de danske konkurrenter.

Kethlin & Peter

Fantastisk oplevelse med vores nye granitbordplade (Nero Assoluto).
Granitop kom og tog mål og leverede pladen fjorten dage senere og selv om målene var skæve, så passede den perfekt. Tak for en god oplevelse 😃
Vh

Niels

Thank you so much for the beautiful tabletops, we are so happy and they fits perfect with kitchen.

And your boys did a great job!

Mikkel

Jeg ønskede en klassisk og praktisk løsning, som også ville tjene mig efter årtier. I samarbejde med Granitop blev min vision ført ud i livet, og jeg er meget lykkelig.
Ivory White kompositsten 🙂

Christian

Vi er så glade hver gang vi kommer ud i vores køkken. Vores Blue Pearl granitplade er det vi har drømt om og den passer perfekt.
Vi troede ærlig talt ikke, det var muligt at lave en granitplade til vores skæve køkken med vinkler, spidser og store udskæringer. Flere firmaer afslog. Granitop tog udfordringen op uden at tvivle. Resultatet er fantastisk. De er pålidelige, venlige, hurtige i tilbagemeldinger, til at måle op, levere og montere. Vi er 100 procent tilfredse og vil anbefale granitop til alle.

Rikke

Very good work. Good service, nice staff… fast and clean installation.

Asger

Vi er meget glade af Granitop´s service.
Vi havde en meget god oplevelse både i kontakt med Marleen fra salg og montører ved levering og montering af bordpladen. Alt forløb fantastisk.

Tak!

Med venlig hilsen,

Anders

Hos Granitop satte jeg særlig pris på, at selv om jeg ikke havde nogen præcis vision, fik jeg fremvist alle materialer og valgmuligheder, og sammen fik vi sammensat et meget flot resultat (Noble Supreme White kompositbordplade).

Marianne

Fine priser, stort udvalg, god dialog og et kompetent personale.
Alt i alt en god oplevelse!

Jimmi

Very professional installation and fast delivery time! Everything went as agreed.
We are happy with our new tops!

Jan

Vi ønskede, at tidløs, minimalistisk og luksuriøs stil skulle gå op i en højere enhed i vort nye hjem. Det gik vi så også ud fra i materialevalget. Det var temmelig vanskeligt at træffe det endelige valg mellem tiltalende sten, udvalget fik det til at flimre for øjnene; men slutresultatet overgik vore forventninger. Tak!

Mette

Great experience with Granitop! I was very unsure whether the kitchen top we had ordered would be possible to get to the 4th floor in my building, but the installers assured me that they thought it would be possible, they just had to be careful. The delivery went fine and I now have a beautiful marble kitchen top. Granitop took care of the measuring, delivery and installation for a price that was much lower than competing providers. I can highly recommend them.

Sebastian

Marmor har altid haft sin plads i mit drømmekøkken. Servicemedarbejderen advarede mig ganske vist om, at vedligeholdelsen af det ikke just er det nemmeste; men jeg er tilfreds med, at jeg holdt på mit. Det er bare dét værd!

Britt

Da vi skulle finde en ny bordplade til vores køkken, prøvede vi at undersøge markedet. Danske stenhuggere var både dyre og havde en lang leveringstid. Vores henvendelser blev ikke taget særlig seriøse, opmålinger ventede vi længe efter, nogen stenhuggere kom slet ikke. Køkkenfirmaet lavede en pris på 79000kr på bordpladen, hvilket var alt for dyrt efter min mening.

En sen aften stødte jeg tilfældig på granitop.dk. Sendte en mail. Kl 1 om natten. Fik svar efter 6 timer, og et opkald fra deres kundeservice. God opfølgning, tryghed, en serviceopmåler kom 3 dage efter, vi fik set prøver, han kom fra Stokholm. 12 dage efter første mail, var bordpladen monteret. (vi havde snakket med danske firmaer i over 2 mdr. Uden succes)

Vi sparede ca. 47% eller 37000kr. i forhold til den danske køkkenforhandlers pris.

Tak til Janno, og resten af teamet for et godt resultat, og en glad kone. Jeg anbefaler alle der ønsker granit eller stenplader at handle hos jer.

Ozan

Bordplade fremstillet af Galaxy Stargranit i et smukt nyt køkken. Hurtig levering og dygtige montører.

Ulf

Jeg var bange for, at en lys bordplade ville være besværlig at rengøre; men Granitops medarbejder beroligede mig, og dermed fik vi taget en næsten hvid kompositsten. Nu er jeg glad for, at jeg traf netop dét valg!

Oliver

Thank you for a fast and professional delivery 🙂 We are very satisfied and will definitely choose Granitop next time again (we make a renovation once a year).

Emma

Vi er meget tilfredse med det arbejde, som Granitop har udført. Det var nemt at bestille bordpladen, og opmålingen skete hurtigt. Meget professionelle og tiltalende specialister. Sten-bordpladen kom til tiden. Hele processen forløb perfekt, og bordpladen blev meget smuk. Vi kan oprigtigt anbefale Granitop til enhver.

Alex

Efter noget bumlen rundt i stenbordplademarkedet besluttede vi os for at prøve granitop. De her gutter leverer ikke bare en fantastisk service (hurtig respons på mail og leveringstid på 1.5 uge!!!) Men også et helt fantastisk resultat. Jeg plejer ikke at anmelde firmaer men det her er sgu 10 ud af 10. Klart klart anbefales og så til en pris man kan forstå.

Christian

I would just like to thank you and your team for excellent service and professionality from start to finish of our order. Beautiful result – Verde Savanah counter tops installed perfectly yesterday.

We will gladly use you again and will recommend you widely to our friends.

Claes

Vi er meget tilfredse med det arbejde, som Granitop har udført!

Andreas

Tavo&Co just left. They have done an amazing work adjusting everything. They were very polite and listened carefully. I’m also grateful for your work making sure everything went fast and easy.

Gabriel

En stor tak til bordplade-håndværkerne fra Granitop!

Orlando

The guys were just here and installed the last piece – it looks great and they’ve all done an excellent job! I thought I would tell you everyone we’ve been in contact with has been really professional and helpful, yourselves included – thanks for a good experience!

Mike

Min største ros til Granitops holdVenlige arbejdere med omfattende viden, hurtig leveringJeg er meget tilfreds med resultatet.

Lana

Looks fabulous, very quick and clean work.

Rozanna

Ville bare skrive at vi er super glade for jeres service.
Super arbejde! Jeg har anbefalet jer til et par tømrer firmaer.
Og vil også anbefale jer til andre.

Jens

We want to thank you all for a professional work.
From the beginning to the end of the installation, you show us great service.
It was a while ago, but now we really enjoy our new kitchen and gladly recommend Granitop.

Suzanne & Rolf