Granitops bordplader fylder 10!

Granitops bordplader fylder 10!

I 2021 fejrer Granitop 10-års jubilæum. I allerede 10 år har vi taget del i mange spændende projekter, hvor tusindvis af hjem og virksomhedslokaler er blevet forskønnet med bordplader, vindueskarme, sofaborde, hylder, trapper, kaminer med mere udført af vore stenspecialister. 

Selv om marmor, granit, kvartssten og kalksten er holdbare materialer, som ikke kræver hyppig udskiftning, har adskillige kunder brugt Granitops tjenesteydelser flere gange. Når bylejlighedens køkkenbord er blevet gjort smukt og holdbart, er det jo kun naturligt, at der opstår ønske om at bestille vindueskarme af samme materiale eller måske bruge sten i badeværelset eller sommerhuset. Og når først ens eget hjem er blevet gjort pænt, så er der jo ikke noget mærkeligt i at anbefale det fantastiske stenmateriale til familie og venner…

Crystal Polar White

Tak for Jeres tillid, gode råd og tilbagemeldinger – Med Jeres hjælp kan vi gøre vore tjenesteydelser og produkter endnu bedre!

I anledning af, at vor virksomhed fylder 10, påtænker vi i hele årets løb at glæde vore kunder med forskellige gaver og overraskelser fra tid til anden. Med to-tre ugers mellemrum vil der her under temaet fødselsdag komme et særtilbud, en rabat eller nyhed. Om priserne nu stiger eller falder, er det for tidligt at sige noget om; men der bliver helt sikkert noget at glæde sig til hele året!

Granitops 10-års fødselsdagsspørgeleg

Svar på et enkelt spørgsmål og vind! Til alle dem, som har svaret rigtigt, sender vi en rabatkode til prisberegneren! Desuden trækker vi mellem kampagnedeltagerne lod om fine ekstrapræmier!
  • Kan bordpladematerialerne sorteres efter farve i produktudvalget?
  • Hvad betyder bogstavet F i produktnavnet på Blanco- blandingsbatterier?

* i visse tilfælde, for eksempel ved brug af rabat i form at stenmateriale til favørpris, kan det være nyttigere at anvende en anden rabat. Prisnedsættelsesprocenter summeres ikke!

Kampagnen løber fra 1.06. til 30.06.2021.

 

-40% så længe lager haves.