Caesarstone -20%
Læs mere
Granitops bordplader fylder 10!

Granitops bordplader fylder 10!

I 2021 fejrer Granitop 10-års jubilæum. I allerede 10 år har vi taget del i mange spændende projekter, hvor tusindvis af hjem og virksomhedslokaler er blevet forskønnet med bordplader, vindueskarme, sofaborde, hylder, trapper, kaminer med mere udført af vore stenspecialister. 

I løbet af disse år er der sket meget, vi har gjort mange erfaringer, udviklet vor hjemmeside og udvidet produktudvalget, investeret i maskineri og opført nye produktionsbygninger. Alt dette har vi gjort for at kunne betjene vore kunder bedre! Jo større og mere varieret vores materialelager er, desto hurtigere og mere effektivt kan vi arbejde.

Selv om marmor, granit, kvartssten og kalksten er holdbare materialer, som ikke kræver hyppig udskiftning, har adskillige kunder brugt Granitops tjenesteydelser flere gange. Når bylejlighedens køkkenbord er blevet gjort smukt og holdbart, er det jo kun naturligt, at der opstår ønske om at bestille vindueskarme af samme materiale eller måske bruge sten i badeværelset eller sommerhuset. Og når først ens eget hjem er blevet gjort pænt, så er der jo ikke noget mærkeligt i at anbefale det fantastiske stenmateriale til familie og venner…

Crystal Polar White

Tak for Jeres tillid, gode råd og tilbagemeldinger – Med Jeres hjælp kan vi gøre vore tjenesteydelser og produkter endnu bedre!

I anledning af, at vor virksomhed fylder 10, påtænker vi i hele årets løb at glæde vore kunder med forskellige gaver og overraskelser fra tid til anden. Med to-tre ugers mellemrum vil der her under temaet fødselsdag komme et særtilbud, en rabat eller nyhed. Om priserne nu stiger eller falder, er det for tidligt at sige noget om; men der bliver helt sikkert noget at glæde sig til hele året!

Over 100 sten til særpris!

For at fejre jubilæet og åbningen af det nye showroom er mere end 100 populære materialer tilgængelige til ekstraordinært lave priser!
Se udvalget af materialer og find din favoritsten! Brug muligheden!

Vi har fornyet »Fund« tilbuddene!

Du kan finde særlig fordelagtige materialer med 50% rabat!
Vælg den rigtige sten til din køkken- eller badeværelsesbordplade, til en bordplade i stuen eller udendørs, til en kommode i stuen eller et natbord i soveværelset, til en blomsterhylde, en vindueskarm eller i stedet som dekoration til haven eller blomsterbedet!
Der findes både polerede og slebne materialer – flere hundrede forskellige størrelser af stenplader i marmor, granit, kalksten og kvartssten.

Find fødselsdagsmærket og vind 10.000 kroner!

Den 1. september startede Granitop sit spændende efterårs-præmiespil, det varer hele 2 måneder! I fødselsdagsspillet har vi ét eller andet sted på vores hjemmeside, for eksempel i en artikel eller på et produktblad, gemt vores kvalitetsmærke i specialudformning i anledning af vores runde fødselsdag.

Når du finder sådan et billede et andet sted end som vist lige her, så brug kontaktformularen til at sende os dine kontaktoplysninger og et link til den internetadresse, hvor du fandt mærket. En gang om ugen gemmer vi billedet et nyt sted, det sker på mandage (6.09., 13.09., 20.09., 27.09., 4.10., 11.10., 18.10. og 25.10.), dermed kan du deltage i lodtrækningen OP TIL 9 gange. Hver gang, du finder fødselsdagsmærket og registrerer dit fund, øger du dine vinderchancer!

Vinderen bliver offentliggjort 03.11.2021.

Det første gemmested for billedet var her: https://granitop.dk/kontakt-os/
Der kom 26 rigtige svar.
I den anden uge gemte vi mærket her: https://granitop.dk/granit-marmor-eller-kvartssten/
Märket den tredje veckan doldes i produktkortet: https://granitop.dk/p/bianco-sardo/
Den fjerde uges mærke befandt sig i denne nyhed: https://granitop.dk/nye-stensorter/
Det femte mærke blev fundet her: https://granitop.dk/p/blanco-catris-s-flexo/
Svaret på gemmelegen var i den sjette uge: https://granitop.dk/p/crystal-calacatta-silva/
Det syvende mærke var her: https://granitop.dk/crystal-calacatta-kvarts/

Jubilæumsspillet er nu i fuld gang og der bliver indsamlet flere og flere rigtige svar hver uge. Vi har besluttet at organisere en mellemlodtrækning og belønne de flittige mærkesøgere med en præmie.
Granitops paraply blev vundet af: M.G, G.B, A-L.W, J.S, L.V, B.E, S.S, S.G, A.T, A.K, R.A, M.V, S.J og R.K.

Billedspillets ottende uges mærke var her https://granitop.dk/koekkenbordets-pris/
Det sidste, niende mærke, blev fundet her: https://granitop.dk/p/vindueskarme/

Tak til alle som deltog i konkurrencen! I alt deltog 3749 personer i lodtrækningen. Vinder af den samlede konkurrence med gemte billeder blev Kari-Anne Strøm Tvetmarken. Et stort til lykke til vinderen!

-40% så længe lager haves.