Granitops bordplader fylder 10!

Granitops bordplader fylder 10!

I 2021 fejrer Granitop 10-års jubilæum. I allerede 10 år har vi taget del i mange spændende projekter, hvor tusindvis af hjem og virksomhedslokaler er blevet forskønnet med bordplader, vindueskarme, sofaborde, hylder, trapper, kaminer med mere udført af vore stenspecialister. 

I løbet af disse år er der sket meget, vi har gjort mange erfaringer, udviklet vor hjemmeside og udvidet produktudvalget, investeret i maskineri og opført nye produktionsbygninger. Alt dette har vi gjort for at kunne betjene vore kunder bedre! Jo større og mere varieret vores materialelager er, desto hurtigere og mere effektivt kan vi arbejde.

Selv om marmor, granit, kvartssten og kalksten er holdbare materialer, som ikke kræver hyppig udskiftning, har adskillige kunder brugt Granitops tjenesteydelser flere gange. Når bylejlighedens køkkenbord er blevet gjort smukt og holdbart, er det jo kun naturligt, at der opstår ønske om at bestille vindueskarme af samme materiale eller måske bruge sten i badeværelset eller sommerhuset. Og når først ens eget hjem er blevet gjort pænt, så er der jo ikke noget mærkeligt i at anbefale det fantastiske stenmateriale til familie og venner…

Crystal Polar White

Tak for Jeres tillid, gode råd og tilbagemeldinger – Med Jeres hjælp kan vi gøre vore tjenesteydelser og produkter endnu bedre!

I anledning af, at vor virksomhed fylder 10, påtænker vi i hele årets løb at glæde vore kunder med forskellige gaver og overraskelser fra tid til anden. Med to-tre ugers mellemrum vil der her under temaet fødselsdag komme et særtilbud, en rabat eller nyhed. Om priserne nu stiger eller falder, er det for tidligt at sige noget om; men der bliver helt sikkert noget at glæde sig til hele året!

Find fødselsdagsmærket og vind 10.000 kroner!

Den 1. september startede Granitop sit spændende efterårs-præmiespil, det varer hele 2 måneder! I fødselsdagsspillet har vi ét eller andet sted på vores hjemmeside, for eksempel i en artikel eller på et produktblad, gemt vores kvalitetsmærke i specialudformning i anledning af vores runde fødselsdag.

Når du finder sådan et billede et andet sted end som vist lige her, så brug kontaktformularen til at sende os dine kontaktoplysninger og et link til den internetadresse, hvor du fandt mærket. En gang om ugen gemmer vi billedet et nyt sted, det sker på mandage (6.09., 13.09., 20.09., 27.09., 4.10., 11.10., 18.10. og 25.10.), dermed kan du deltage i lodtrækningen OP TIL 9 gange. Hver gang, du finder fødselsdagsmærket og registrerer dit fund, øger du dine vinderchancer!

Vinderen bliver offentliggjort 03.11.2021.

Det første gemmested for billedet var her: https://granitop.dk/kontakt-os/
Der kom 26 rigtige svar.

I den anden uge gemte vi mærket her: https://granitop.dk/granit-marmor-eller-kvartssten/

-40% så længe lager haves.