Udvalgte materialer -50 %
Læs mere
Silgranit-vaske: et blikfang, som harmonerer med bordpladen

Silgranit-vaske: et blikfang, som harmonerer med bordpladen

Ved planlægningen af køkkenet bør man ikke glemme vasken. Hvordan skal en god vask være? Den bør være en fryd for øjet, være nem at vedligeholde og rengøre, og så kunne den blive ved med at se ud som ny i årevis. Alle disse betingelser opfyldes af Silgranit-vaskene, som er fremstillet af granit.

Et større farveudvalg og smukt design

Også køkkenets vask kan være et rigtigt kunstværk. Hvad det angår, har Silgranit-vaskene ingen ligemand – de ser flotte ud, ser ved første blik ud som sten og kan med deres større farveudvalg gøre det ud for et designelement. Selv om almindelige vaske af rustfrit stål utvivlsomt er tidløse, kan en vask af presset granit bringe spænding og farve til køkkenet, uanset om man vælger sin vask i en af de mest populære modefarver sort antracit, grå i forskellige toner, hvid, eller en varm beige eller brunlig tone.

En særlig iøjnefaldende effekt opnås ved at kombinere vasken med andre køkkendetaljer – for eksempel passer elegant antracit ideelt sammen med genstande i moderigtigt sort, som binder køkkenet sammen til et hele. Ligeledes rummer Blancos produktudvalg blandingsbatterier og sæbepumper, der passer sammen med Silgranit-vasken.

Noble Troya kvarts og Blanco Subline 700U

Nem at rengøre og vedligeholde

Silgranit-vaske føles glatte ved berøring, og de er nemme at rengøre, fordi de ikke optager snavs. Vand og klud er tilstrækkeligt til at fjerne de fleste pletter, skrappere og indtørrede pletter kan desuden behøve rengøringsmiddel; men sammenlignet med andre vaske går rengøringen legende let. Ikke engang en strålende hvid vask behøver man at være nervøs for – den holder sin lyse tone i årevis og er uimodtagelig for pletter, selv hvis man for eksempel hælder kaffe eller rødvin i den.
Rengøring af en Silgranit-vask kræver hverken særlig meget besvær eller tid, og den forbliver som ny i lang tid. Vasken skal blot have en let daglig aftørring med en mikrofiberklud, og en gang om måneden skal man finde en smule tid til at rengøre den grundigere. Så let er det!

Det holdbare materiale lader ikke buler og skrammer opstå

Det kan ikke undgås, at en vask har det hårdt engang imellem. Der flyver såvel gryder som pander ned i den, og under opvasken kan det ske, at tallerkener eller glas går i stykker. Hvor vaske af rustfrit stål ofte kan få skrammer og buler af alt for ivrig opvask, så findes den bekymring ikke ved Silgranit-vaske – dette patenterede materiale er så hårdt og stærkt, at det vil være noget af en udfordring at forårsage skrammer og buler. Samtidig kan dette også anses for at være et minus ved Silgranit – nemlig hvis man kommer til at slå et skørt glas for hårdt mod vasken, så vil det sandsynligvis gå i stykker, eftersom vasken er stenhård.

Et yderligere plus ved materialet er naturligvis, at det ikke påvirkes af høje temperaturer, så man kan med sindsro lige fra ovnen stille varme gryder eller køkkentøj på eller i vasken.

Et hygiejnisk og smudsafvisende materiale

Almindeligvis er vasken ikke det mest hygiejniske sted, eftersom den kommer i berøring med meget fødevareaffald – somme tider bliver der hældt mælk i vasken, næste gang renses der kød eller fisk, der vaskes hænder og meget andet. Silgranit er et antibakterielt og smudsafvisende materiale, hvilket gør det til et af de mest hygiejniske valg til køkkenet. Snavset kan ikke trænge ind i materialet, og det er let at rense af med vand eller en klud.
Silgranit tager heller ikke skade af syreholdige fødevarer, for eksempel frugter, som kan ætse og slide andre materialer.

Nyhed – Blanco Subline 500 U Black Edition!

Se vaske!

TOP 10 i 2021

Subline 500 U (Black Edition)
Andano 700 U
Subline 700 U Level (White)
Andano 500 U
Claron 500 U
Etagon 500 U Silgranit (Alu-metallic)
Etagon 700 U Silgranit (Coffee)
Zerox 500 IF
Zerox 340/180 U
Claron 700 IF Durinox

Prisberegner

Blanco Silgranit-modellerne er et godt valg, når du vil have en vask, der passer til sten eller til farverige køkkenmaskiner, der træder frem i køkkenet. Silgranit-vaske er yderst nemme at rengøre og vedligeholde, de slides ikke let, dermed bliver de ved med at se pæne ud i lang tid. Se Blancos vaske og blandingsbatterier her og bed Granitops specialister om hjælp ved behov!

Få gratis vinduesplader, når du bestiller en ny køkkenbordplade!