Bordplade i sten til dit køkken eller badeværelse

Vores bordplader i sten lyser op i dit køkken og badeværelse. Vi hjælper dig med at finde et Granitop-produkt, der opfylder dine behov og forventninger. Alle vores bordplader er fremstillet på bestilling og er unikke til dine krav. Vores mål er at betjene dig på allerbedste vis. Maks. 2 uger fra opmåling til montering!

Se materialerne!

Vi brugte Granitop OÜ til at levere en granit bordplade til vores nye vinkelkøkken. Der blev nemt og hurtigt aftalt en tid til opmåling hvor deres venlige og dygtige folk kom og målte præcist op til den nye bordplade med Lasermåler for at sikre en præcis pasning til vægge. Vi bor i fuldmuret hus fra 69.

Allerede indenfor 14 dage efter deres første besøg fik vi leveret og monteret vores nye bordplade. Prisen er langt billigere end hvad man må forvente af den slags kvalitet leveret af alm. køkkenfirmaer.

De bedste anbefalinger herfra.

Thomas

Alle posts

Vores posts

Sporene efter Verdens skabelse på dit køkkenbord

I begyndelsen af alting var der en stor tomhed. I den ene ende heraf fandtes Kulden og i den anden Varmen. Imellem disse to lå den evige tomhed, Ginnungagabet. Verdensaltet. Et uendeligt og umådelig tomt rum.

Således, og endda ganske acceptabelt for videnskaben af i dag, blev verdens opståen beskrevet for tusind år siden i vikingetidens værk „Den yngre Edda“. Ilden og Isen mødtes, og af dette sammenstød opstod verden. To modsætninger mødtes, og dét var måske netop Urbraget, som børnene lærer om i skolen i dag.

Læs mere

Planlægning af bryggers

Ligesom køkken og badeværelse er også bryggerset et af hjemmets vigtigste rum, hvor nøgleordene er bekvemmelighed, rummelighed, praktisk anvendelighed og renhed. Og selv om bryggerset ikke er et sted, hvor gæster kigger ind, kunne også dette sted være pænt og i orden, så beboerne finder det et behageligt sted at virke….

Læs mere

Vælg det materiale, du bedste kan lide, og udregn prisen for din drømmebordplade!

Begynd her!