Bordplade i sten til dit køkken eller badeværelse

Vores bordplader i sten lyser op i dit køkken og badeværelse. Vi hjælper dig med at finde et Granitop-produkt, der opfylder dine behov og forventninger. Alle vores bordplader er fremstillet på bestilling og er unikke til dine krav. Vores mål er at betjene dig på allerbedste vis. Maks. 2 uger fra opmåling til montering!

Se materialerne!

Fine priser, stort udvalg, god dialog og et kompetent personale.
Alt i alt en god oplevelse!

Jimmi 15.04.2020

Alle posts

Vores posts

Et badeværelse af god kvalitet holder i årevis

Hvor man i boligen sætter pris på variation og hyppigt opfrisker både væggenes farve, tapeter og andre indretningselementer og møbler, så er badeværelset et rum, hvor ingen længes efter ombygning. Årsagen hertil er enkel – ombygning af et badeværelse tenderer til at være et både dyrt, besværligt og meget støvende arbejde, som forstyrrer beboernes dagligliv. Derfor er det vigtigt at udføre ombygning af badeværelset med materialer af høj kvalitet, som der ikke bliver brug for at udskifte i en nær fremtid. Det er heller ikke på sin plads at følge hurtigt skiftende trends i badeværelset – snarere betaler det sig at foretrække tidløse klassikere, hvis værdi holder sig, og som man ikke blive træt af lige med det samme….

Læs mere

En smuk marmorkamin er hjemmets hjerte

Det siges ofte, at køkkenet er hjemmets hjerte. De, som har en kamin i hjemmet, kan forventes at bestride dette – det er nemlig kaminen, som er hjemmets hjerte. Der er intet bedre end at samle familien omkring kaminen en kold vinterdag – eller for den sags skyld en diset sommeraften – for at nyde varmen fra kaminen og den knitrende ild. Fra tidernes morgen har jo netop ilden været det sted, hvor man samlede sig med sine nærmeste for at få varmen og fortælle historier….

Læs mere

Vælg det materiale, du bedste kan lide, og udregn prisen for din drømmebordplade!

Begynd her!