Granit -10 %
Læs mere
Vi fik en helt ny hjemmeside færdig!

Vi fik en helt ny hjemmeside færdig!

Teknikken udvikler sig hurtigt i dag, og dermed vokser forventningerne også. Naturligvis ønsker Granitops kunder, at vor hjemmeside vil være lige så smuk og fejlfri som de køkkenborde, vunduesplader, kaminer med mere, som Granitop fremstiller af granit, marmor og kvartssten.

Socialmedierne spiller en stadig større rolle, skærmene på mobiltelefoner og andre smarte redskaber er blevet bedre, og som bekendt kan et billede sige mere end tusinde ord. Således rummer den nye hjemmeside et stærkt forbedret billedgalleri, og det varer ikke længe, inden der også findes et udvalg af Granitops udførte opgaver på vor Instagram-konto og Facebook-side.

bordplade i kompositsten

Hjemmet er vigtigt for enhver, det skal være såvel bekvemt som smukt, og sommetider er der ikke brug for ret meget til inspiration. Ind imellem behøver man blot at se et fotografi af en interessant eller særpræget løsning, og herfra opstår en idé om, hvordan ens eget køkken kunne være. En anden gang kræver situationen længere tids planlægning og fordybning – så er det jo godt, når de gode råd lader sig finde og endda i en nogenlunde brugbar form. Ofte er køkkenet eller badeværelset allerede på plads i detaljer, og man vil bare gerne lige vide, hvor meget drømmehjemmet måske kunne komme til at koste…

Vi har forsøgt at tage højde for alle disse vore kunders forskellige forventninger på den nye hjemmeside. Naturligvis er materialeudvalget aldrig endeligt, beregneren rummer ikke overvældende detaljerede valg, og helt sikkert er omfanget af den viden, som Granitops specialiser har opsamlet gennem årene, alt for omfattende til, at den kan rummes af nogle blogartikler. Temmelig ofte har vi også indretningsdesignere og arkitekter som kunder, sammen med dem er det lykkedes at fremstille specialløsninger af sten, som indledningsvis overhovedet ikke ansås for mulige.

Bianco Carrara marmor bordplade
Bianco Carrara C marmor

Det vil dog ikke være hensigtsmæssigt at udstille hele skønheden som fotografier på hjemmesiden, eftersom for store billeder blot ville gøre hjemmesiden alt for langsom. Granitops hjem på internettet vil stille og roligt udvikle sig videre med hvert blogindlæg og fotografier indsendt af kunderne, gennem årene har vi samlet langt flere billeder af smukke køkkener, end vi kan vise på hjemmesiden. Spørg endelig vore eksperter om yderligere muligheder og sørg helt bestemt for at komme til at se stenprøver i virkeligheden, inden du afgiver den endelige bestilling – farve og mønster skifter såvel fra det ene parti til det andet som med belysningen.

Hvis du finder fejl på Granitops hjemmeside, eller det skulle ske, at det pristilbud, som du får ud af beregneren, forekommer urealistisk, så tag endelig kontakt! Vi har søgt at gøre prisberegneren så enkel og bekvem som muligt; dette betyder dog samtidig, at den ikke kan tage højde for alle specialløsninger. Dette betyder naturligvis ikke, at vi ikke udfører specialløsninger – bed endelig om en konsultation og tilbud også på sådanne kantprofiler eller udformninger, som ikke findes på hjemmesiden. Vi kan helt sikkert finde en variant, som passer dig. Hvis du giver os dine kontaktdata, så vender vi tilbage til dig senest næste arbejdsdag! Vi befinder os kun på nogle få kliks afstand fra dig!