Caesarstone -20%
Læs mere
Nye stensorter

Nye stensorter

Vi har fået suppleret udvalget af køkkenbordsmaterialer!

Årets begyndelse bragte igen en forøgelse af materialeudvalget til køkkenborde. Således har vi fornøjelsen at præsentere de stensorter, som er kommet til i vort produktudvalg!

Af natursten kan nu fås Colonial Ivory granit og kalkstenen Dietfurt Grey

Colonial Ivory

Colonial Ivory er en granit, som brydes i Indien. Som det er typisk for granit er der tale om en grå stenart med et noget kornet mønster, men samtidig med et indhold af mørkere og lysere striber. Er ideel til bordplader såvel i køkken som badeværelse, ligeledes til dekoration af kaminer og til vindueskarme.

Dietfurt Grey

Dietfurt Grey-kalkstenen stammer fra Bayerns bjerge, det samme område i Tyskland, hvor den anden populære kalksten Jura Grey brydes. Sammenlignet med Jura Grey er Dietfurt Grey ikke så beige, snarere ensartet grå, måske endda med en undertone af blåt.

Se materialerne!

Der er faktisk dusinvis af kvartsstensnyheder, hele 33 nye kunststen!

Naturens mønstre har været inspiration ved skabelsen af kvartsstenene. Takken være moderne teknologi overstiger de europæisk fremstillede kvartssten selv de hårdeste granitter i modstandsdygtighed og vedligeholdelsesvenlighed. Resultatet er køkkenborde, der er såvel smukke som langstidsholdbare!

Quartzforms kunststen:

Veined Michelangelo

Veined Michelangelo passer fremragende til bordplader i såvel badeværelse som køkken. Kvartsstenens holdbarhed og modstandsdygtighed mod tilsmudsning er her forenet med et mønster, der minder om marmor.

Imperial Meringa

Overfladen på Imperial Meringa er småprikket med et mønster, der minder noget om kalksten. Kvartsstenens styrke kompletteres af pletter i mørkere og lysere kontrasttoner.

Fossil Nautilus er en kunststen med grå baggrundsfarve og mørkere små prikker, den minder noget om marksten.

Lavic Navajo

Lavic Navajo er en sandfarvet beige kunststen, hvis forskelligt formede grå, gulligt beige og brune pletter og småstumper giver den cremetonede baggrund karakter.

Planet Mercury

Planet Mercury er en grå kunstigt fremstillet sten med lyse marmorerede striber. Foreningen af produktionsinnovation og naturstenens udseende fører til et materiale med fremragende tekniske egenskaber!

Planet Neptune

Planet Neptune er en kvartssten, i hvilken et sart stribet marmormønster mødes med dagens teknologi til fremstilling af kunststen. Resultatet er et moderne bordmateriale, som er modstandsdygtigt overfor pletter.

Planet Pluto

Planet Pluto er en kvartssten, hvor moderne teknologi og et sart gråstribet mønster forenes. Materialet, som minder om sort marmor (Nero Marquina), er på én gang smukt og praktisk.

Planet Venus er en kvartssten, hvis perlehvide marmorerede baggrund suppleres af sarte grå årer. Sammenlignet med den anden repræsentant for Planet-produktserien – Neptune – er mønsteret mere diffust og næppe mærkbart.

Planet Mars

Planet Mars er en mørkegrå til brunligsort kunststen med mørk marmor som designforbillede. Den fuldstændige skønhed ved naturmarmor (som Grigio Carnico eller Nero Marquina) er dog ikke kopieret, mønsteret er mere sart og ikke overdrevent dominerende.

Det snoede lysere marmormønster på den mørke baggrund af Planet Jupiter accepterer ingen kompromiser. Kvartsstenen ligner ganske vist sort marmor, men er samtidig meget lidt modtagelig for tilsmudsning, hvorfor den er anvendelig til bordplader såvel i køkken som baderum.

Planet Saturn repræsenterer ligeledes et dristigt skridt ud i fremtiden, hvor designet afspejler en stræben efter fjerne planeter. Det naturstensagtige ydre suppleres af moderne teknologi, takket være hvilken køkkenborde af kvartssten vinder stadig mere popularitet.

Absolute White

Absolute White er en lys kvartssten med finkornet mønster, hvor den rene farve og skønhed ikke begynder at dominere i overdreven grad. Den er egnet til en ejer, der værdsætter renhed og friskhed. Takket være sin beherskede udformning giver den temmelig frie hænder til kombination med hårde hvidevarer og køkkenmøblement.

Absolute Deep Black er en dybsort kvartssten, som giver interiøret tidløs klasse, men samtidig er uprætentiøs og passer med alt (især moderne rustfrit udstyr).

Overfladen på Add Top Crystal er lys beige til hvid, og dens ensartede farve suppleres af glimt og krystalskær fra kvartssplinter. Lysets spejling gør denne kvartssten interessant set fra enhver vinkel, den vil forskønne såvel køkken som badeværelse.

Add Top Crystal Black er en kvartssten, som indeholder krystalsplinter på mørk baggrund. De glimtende prikker og mørke spejlstumper gør den klassisk mørke bordplade interessant.

Veined Africa

Veined Africa er en kvartssten med sort baggrundsfarve, som forener det praktiske ved en kunststen med et udseende, der minder om natursten.

Veined Baroque

Veined Baroque er en mørkegrå kvartssten, hvis naturtro stenmønster suppleres af kunststenens fremragende tekniske egenskaber. En harmoni af skønhed og innovation!

Kvartsstenen Veined Bernini minder lidt om marmor; men til forskel fra ægte marmor opsuger en bordplade af kvartssten næsten intet vand. En sådan porefri og fabriksfremstillet glat overflade er meget let at vedligeholde og dermed holde ren.

Veined Canova er ligeledes et menneskeskabt kvartsstensmateriale, som imiterer et naturligt stenmønster.

Extreme Iceberg White

Extreme Iceberg White er en kvartssten, hvis vinterlige strenghed og rene skønhed træder frem såvel i den ensartede lyse farvetone som i det finstrukturerede mønster, som kun kan erkendes ved betragtning meget tæt på.

Extreme Night Black er en sort kvartssten med et meget fint sandskornmønster. Således får den mørke farve lov til at dominere, og kun ved nærmere betragtning træder Extreme-kollektionens karakter frem.

Fossil Seashell er som Nautilus fra samme kollektion ligeledes en grå kvartssten, den er dog lysere med et knapt nok mærkbart mønster, som får den til at ligne en betonflade.

Breeze Ashen Light

Kvartsstenen Breeze Ashen Light karakteriseres ved sprøde lyse striber, der snor sig på en elegant lys beige baggrund.

Breeze Hull er en mørkegrå kvartssten, hvis overflade lives op af et marmoragtigt snoet og året mønster.

Cloudy Black

Cloudy Black er en sort kunststen, som passer i såvel et moderne som klassisk interiør. Sammenlignet med andre sorte kvartssten er farvetonen for Cloudy Black en anelse mattere, skyagtigt mere grå.

Cloudy Portland Grey

Overfladen på Cloudy Portland Grey minder til forveksling om beton, dog kan kvartsstenen alt afhængigt af lyset skinne i alle nuancer fra blåliggrå til rosa med en antydning af beige.

Cloudy White

Cloudy White har sammenlignet med andre hvide kvartssten lidt mere intensive korn, hvorfor den på afstand giver et ikke helt snehvidt, men snarere sandagtigt indtryk.

QF Dark Grey

Qf Dark Grey er Quartzforms´ såkaldte standardsten – det enkle og ensartet kornede mønster på mørkegrå baggrund er såvel stilfuldt som praktisk.

QF Light Grey

Qf Light Grey er Quartzforms´ såkaldte standardsten – det enkle og ensartet kornede mønster på lysegrå baggrund er såvel stilfuldt som praktisk.

Ma Beige er en beigeagtigt hvid kunststen, hvis ensartet lyse baggrund forskønnes af forskelligt formede grå og brune pletter og prikker.

Ma Grey er en lysegrå kunststen, hvis ensartede baggrund forskønnes af forskelligt formede blåligtgrå, hvide og brune pletter og prikker.

MA White

Ma White er en lys beige kunststen, hvis ensartet cremehvide baggrund forskønnes af forskelligt formede grå og brune pletter og prikker.

Lavic Black er en kvartssten med sort baggrund og sortgrå pletter, som på afstand virker ensartet mørk, men hvis mønster på nært hold er interessant og fremragende til at skjule indtørrede vanddråber.


Gør også bekendtskab med andre materialer og find en bordplade til dit køkken eller badeværelse, som er såvel smuk som holdbar! Skriv den ønskede stenplades mål ind i prisberegneren, dermed får du et omtrentligt overslag på få minutter!

Kvartssten

Hvilken farve og hvilket mønster skal man vælge til sit køkkenbord?