Nye stensorter

Nye stensorter

Vi har fået suppleret udvalget af køkkenbordsmaterialer!

Årets begyndelse bragte igen en forøgelse af materialeudvalget til køkkenborde. Således har vi fornøjelsen at præsentere de stensorter, som er kommet til i vort produktudvalg!

Af natursten kan nu fås Colonial Ivory granit og kalkstenen

Dietfurt Grey

Colonial Ivory

Colonial Ivory er en granit, som brydes i Indien. Som det er typisk for granit er der tale om en grå stenart med et noget kornet mønster, men samtidig med et indhold af mørkere og lysere striber. Er ideel til bordplader såvel i køkken som badeværelse, ligeledes til dekoration af kaminer og til vindueskarme.

Dietfurt Grey

Dietfurt Grey-kalkstenen stammer fra Bayerns bjerge, det samme område i Tyskland, hvor den anden populære kalksten Jura Grey brydes. Sammenlignet med Jura Grey er Dietfurt Grey ikke så beige, snarere ensartet grå, måske endda med en undertone af blåt.

Nye kunststen!

Naturens mønstre har været inspiration ved skabelsen af kvartsstenene. Takken være moderne teknologi overstiger de europæisk fremstillede kvartssten selv de hårdeste granitter i modstandsdygtighed og vedligeholdelsesvenlighed. Resultatet er køkkenborde, der er såvel smukke som langstidsholdbare!

Quartzforms kunststen:

Veined Michelangelo

Veined Michelangelo passer fremragende til bordplader i såvel badeværelse som køkken. Kvartsstenens holdbarhed og modstandsdygtighed mod tilsmudsning er her forenet med et mønster, der minder om marmor.

Imperial Meringa

Overfladen på Imperial Meringa er småprikket med et mønster, der minder noget om kalksten. Kvartsstenens styrke kompletteres af pletter i mørkere og lysere kontrasttoner.

Fossil Nautilus er en kunststen med grå baggrundsfarve og mørkere små prikker, den minder noget om marksten.

Lavic Navajo er en sandfarvet beige kunststen, hvis forskelligt formede grå, gulligt beige og brune pletter og småstumper giver den cremetonede baggrund karakter.

Planet Mercury

Planet Mercury er en grå kunstigt fremstillet sten med lyse marmorerede striber. Foreningen af produktionsinnovation og naturstenens udseende fører til et materiale med fremragende tekniske egenskaber!


Gør også bekendtskab med andre materialer og find en bordplade til dit køkken eller badeværelse, som er såvel smuk som holdbar! Skriv den ønskede stenplades mål ind i prisberegneren, dermed får du et omtrentligt overslag på få minutter!