Caesarstone -20%
Læs mere
Blanco håndvaske og blandingsbatterier – perfektionen findes i detaljerne

Blanco håndvaske og blandingsbatterier – perfektionen findes i detaljerne

Vand er vigtigt for enhver levende organisme, og menneskets krop består for omkring to tredjedeles vedkommende af vand. På samme måde er vand væsentligt i køkkenet, og dette ikke blot til brug i madretter og drikke, men også til forberedelse af fødevarer, rensning af salat, frugter og grøntsager, opvask osv.

Det hævdes, at når man ser på folks bevægelser i køkkenet, så bruges kun 25% af tiden til kokkerering og ved komfuret. Indretningsarkitekter og modellering af ergonomiske miljøer har fundet, at madelskeren faktisk tilbringer 60% af tiden i det såkaldte vådområde, ved håndvasken, de sidste omkring 15% af tiden er til overs til andre gøremål. Deraf kan man slutte, at valget af bordplade, håndvask og blandingsbatteri samt planlægning af beboernes bevægelser i rummet ikke er nogen beslutning, som man skal forhaste sig med. Snarere skal det være et gennemtænkt projekt af kritisk betydning, som kan gøre opholdet og arbejdet i køkkenet bekvemt og til en nydelse.

Helhedsløsninger skabt med brugervenlighed og funktionalitet for øje

Bevægelsestrekanten, der forbinder håndvask-køleskab-komfur, bør være fundamentet for planlægningen af ethvert køkken. Køleskab og komfur er der for det meste ikke nogen, der anbringer side om side; men håndvasken passer udmærket i nærheden af komfuret. Når køleskabet er overfor håndvasken, eller håndvasken er anbragt på køkkenøen mellem komfur og køleskab, findes alt det nødvendige bekvemt tilgængeligt, og energikrævende faren rundt i rummet undgås. Også opvaskemaskinen passer udmærket i nærheden af håndvasken – det hjælper med at begrænse omkostningerne til rørarbejde!

Vælg den rigtige håndvask!

Langt hen afhænger valget af håndvask af køkkenmøblementets mål og brugerens livsstil. Uanset om du har brug for et lille vaskehjørne med en rund vask til at skylle salat i eller et bredt system med to vaske, findes alle varianterne i Blancos produktudvalg. Der kan fås såvel højkvalitets køkkenudstyr i rustfrit stål (herunder med Durinox-matteret overfladefinish) som vaske fremstillet af keramisk patenteret kunstgranit. Ved valget har monteringsmåden helt klart også betydning. Håndvaske af stenlignende materiale (Silgranit) kan fås i mange forskellige farvetoner, og de kan monteres såvel ovenpå bordpladen som under denne. Ønsker du en håndvask forsænket i bordpladen, påsat nedefra eller forsænket nedefra – alt er muligt!

Gør madlavningen enkel og til en nydelse!

Ekstraudstyr, der passer ideelt sammen med håndvasken, hjælper med til at gøre køkkenarbejdet effektivt og bekvemt. Skærebrætter og skåle specialtilpasset hver enkelt model, dørslag, køkkentøjsriste, varmefaste underlag og skinner er fremstillet med hensyntagen til vaskens mål, materiale og udformning. Vælger man allerede i planlægningsfasen også et affaldssorteringssystem og tilbehørsorganisator, som passer ind i helheden, kan man være sikker på en smuk helhed!

På mange Blanco-vaske er vaskens bundsi for nogle år siden blevet perfektioneret, så man ved at dreje den kan bruge den som bundprop. Dette såkaldte InFino-afløbssystem er projekteret med renhed og driftssikkerhed for øje. Det enkle og elegante design rummer måske endda mere, end der ses ved første blik, nemlig en gennemprøvet teknisk løsning med så få mellemrum og hjørner som muligt, hvilket bidrager til at undgå samlinger af madrester.

Gennemtænkt produktudvikling og perfektionisme viser sig også i vaskenes design. Således får man et godt eksempel på innovation i Etagon-serien med trinvis kant, hvor der med sættet følger to skinner passende med vaskens mål. Med disse kan man skabe et mellemniveau i vasken, som kan bære et fad eller for den sags skyld en skyllesi. Tænk bare, hvor meget hurtigere og lettere den senere rengøring bliver, når man fra skærebrættet ovenpå vasken kan skubbe det hakkede materiale direkte ned i panden eller sien, og hvor meget nemmere madlavningen bliver!

Blanco Etagon 500 U Silgranit

Blanco Silgranit PuraDur-vaskene bringer farve til køkkenet!

Lethed i brug og kvalitet er af primær betydning ved ombygning af hjem og køkken; men ved siden af disse skal man ikke glemme skønheden! Stadig flere ønsker, at køkkenet ud over at have funktionel planlægning og moderne teknik også udgør en harmonisk helhed. Ligesom håndtaske og sko skal stå til hinanden, gælder dette også for stenbord, vask og blandingsbatteri, som ikke ubetinget behøver at være af rustfrit stål. For Blanco-produkterne er det nemt at opfylde disse krav, så meget mere som det garanteres, at helheden af vask, blandingsbatteri, sæbepumpe og ekstraudstyr holder i årevis – lige så længe, som stenbordet forbliver smukt.

Det patenterede materiale Silgranit PuraDur er:

  • hygiejnisk og nemt at rengøre,
  • slag- og skrammefast,
  • syre- og varmefast,
  • egnet til kontakt med fødevarer,
  • med holdbar farve og en behageligt stenagtig overflade.

Blanco Silgranit PuraDur-vaske kan fås i forskellige farvetoner, ligeledes rummer udvalget keramiske Ceramic PuraPlus-vaske. Blandt de moderne farver er tilkommet betongrå og matsort, fra det tidligere Silgranit-farveudvalg finder man stadig antracit, kaffebrun, stengrå, trøffel, muskat, alumetallisk, jasmin, perlegrå og hvid. Selv om champagne-farven for tiden ikke fremstilles, er det sandsynligt, at visse modeller eller størrelser af vaske alligevel vil være mulige at fremskaffe i denne tone.

Smagen ændrer sig, og de samme farver er ikke moderne hele tiden. Således er også lagerbeholdningen større og leveringstiden kortere for populære produkter end for sjældnere omsatte vaske. Vil du være sikker på, at færdiggørelsen af køkkenet ikke forsinkes af venten på vasken, så undersøg tilgængeligheden af den ønskede model hos vor salgsafdelings hjælpsomme medarbejdere!

Nyhed – Blanco Subline 500 U Black Edition!

Se vaske!

TOP 10 i 2021

Subline 500 U (Black Edition)
Andano 700 U
Subline 700 U Level (White)
Andano 500 U
Claron 500 U
Etagon 500 U Silgranit (Alu-metallic)
Etagon 700 U Silgranit (Coffee)
Zerox 500 IF
Zerox 340/180 U
Claron 700 IF Durinox

Prisberegner