Køkkenvaske

Køkkenvaske

Granitop tilbyder et bredt udvalg af Blanco-køkkenvaske

Blandt de forskellige vaske (både nedfældede, planlimede og underlimede) kan alle finde noget efter sin smag, og i tillæg til de gode priser er det også nemmere at bestille vaske hos os – det hele fra samme leverandør! 

Vælg en stilfuld stålvask eller en Silgranit-vask, perfekt til granitbordplader. Hvis du tilfældigvis finder en passende vask hos en anden leverandør, er det helt fint med os!

Monteringsmetoder for vaske

Køkkenvaske kan installeres på fire forskellige måder:

nedfældet

Den enkleste og mest almindelige monteringsmetode, der mest bruges til bordplader i træ eller laminat. Fordelene er lav pris og at vasken let kan udskiftes. Ulemperne er æstetikken og praktiske forhold.

planlimet

Her er vasken limet ind i stenbordpladen, så vaskens kant er på niveau med bordpladen. En stilfuld løsning, der kræver mere pleje over tid. Det kræves også, at vasken er af høj kvalitet, hvilket normalt øger prisen.

underlimet

Vasken limes under bordpladen, således at stenens tværsnit ses i vaskens åbning. Perfekt til marmor eller granitbordplader, vedligeholdelsesfri. Gør det muligt at bruge vandriller til vasken.

Vask underbygget nedefra

Vasken limes til bordpladen nedefra som før, men er halvvejs indfældet nedefra i bordpladen, hvilket gør halvdelen af tværsnittet synligt. En stilfuld og praktisk løsning til stenbordplader. Gør det muligt at bruge vandriller til vasken.

Derudover finder du et bredt udvalg af stilfulde blandingsbatterier fra den kendte tyske producent Blanco. LÆS MERE!

Gennem Granitop kan bestilles vaske lavet af samme kvartssten som bordpladematerialet, pris 22.000 kroner pr. meter.

Noble Athos Brown kvartssten håndvask

Noble Concrete Grey kvartssten håndvask