Udvalgte materialer -50 %
Læs mere
Eksklusive stenborde fremstillet efter mål

Eksklusive stenborde fremstillet efter mål

De gennem tiderne mest populære bordpladematerialer såsom den hvide marmor Bianco Carrara C, granitterne Viscount White og Nero Assoluto samt adskillige holdbare og let plejede kvartssten er fortsat bredt værdsat. Alligevel lader en ny trend sig mærke, og der bestilles stadig flere eksklusive stenmaterialer.

Individualitet og unikalitet er dagens modetrends. Stilfuld udformning af hjemmet er absolut ikke forbeholdt nogle få berømtheder eller overklassestjerner. Med et smukt hus eller lejlighed, et marmorkøkken fremstillet efter mål eller et særpræget badeværelse kan enhver i dag komme i et tidsskrift eller på internettet. Netop takket være socialmedierne er det muligt at dele sit smukke hjem og sine fantastiske indretningsidéer med mange interesserede, og dette inspirerer mange til at afprøve stadig flere nye løsninger. Herunder behøver kreativitet or originalitet absolut ikke at være ensbetydende med ekstravagance, enhver kan med god smag opnå et iøjnefaldende resultat.

Starlight White kvarts

Selv om valget af møblement, vægfarve, belysning og gulvbelægning alle er væsentlige, bør man også være opmærksom på bordpladerne for sig – valget af stensort spiller ofte en nøglerolle i hjemmets udformning som en helhed. Sammen med gulvbelægningen er netop bord- og vinduespladerne det vandrette blikfang, og de er absolut ikke af sekundær betydning, snarere giver de mulighed for at afbalancere det samlede indtryk eller på den anden side at understrege og supplere det. Hvis køkkenet er åbent og delvis fortsætter i en åben spisestue eller dagligstue, er det åbenlyst, at køkkenøens materiales indpasning i helheden er af særlig vigtighed.

Noble Areti Bianco kvarts

Udvalget af sten er virkelig meget bredt, man kan vælge mellem mange forskellige farvetoner og mønstre. Den, som ikke vil lade sig nøje med de mest udbredte materialer, kan altid finde noget spændende blandt de sten, som kan bestilles. Farveudvalget og de forskellige mønstre gør det muligt at skabe helt unikke designløsninger til eget køkken eller badeværelse, noget som ingen andre i hele verden har.

Se materialerne!
J´Adore kvartsit

Hvis intet andet er tilfredsstillende, kan det lade sig gøre at bestille sit ønskemateriale direkte fra stenbruddet, fra en stenblok med et mønster, som selv for erfarne stenmestre er noget særligt. Ganske vist må man her være opmærksom på, at granit- og marmorplader (slab på engelsk) med et sjældent forekommende mønsker er vanskeligere at få til at passe sammen, ofte findes de også kun i begrænset mængde, så man er nødt til at reagere hurtigt.

Heldigvis har Granitops specialister direkte kontakt med alle de kendteste stenbrud og højest værdsatte stenproducenter, ligeledes besøger vi løbende indretningsmesser for at holde os orienteret om de nyeste trends. Man kan bogstavelig talt sige, at ved behov graver vi det ønskede stenbord op af jorden!

Bianco Carrara C marmor

Tidligere indgik der meget håndarbejde i bearbejdningen af sten, og det gjorde et marmorkøkken eller for eksempel et bassin af granit uoverkommelig dyrt for alle andre end de rigeste. Nu har den tekniske udvikling gjort forskellige stenmaterialer tilgængelige for næsten enhver. På én gang smukke og holdbare borde af marmor og granit finder stadig bredere anvendelse. Et stenbord er ikke længere en luksusvare – snarere skal man se det som et sikkert valg, som sikrer en ubekymret tilværelse i årtier! På den anden side rummer alle sten alligevel en god portion enestående skønhed, magi og styrke fra dybet, som laminat eller rustfrit stål på ingen måde er i stand til at tilbyde.

Black Galaxy Star granit

Se materialeudvalget og find din favorit!

Bianco Carrara C marmor

Nye stensorter – vi har fået suppleret udvalget af køkkenbordsmaterialer!

Nye produkter!

Indretningsarkitekter anbefaler: 6 smarte måder, hvorpå man kan bruge sten til at forskønne sit hjem

Få gratis vinduesplader, når du bestiller en ny køkkenbordplade!

Hvorfor har nogle produkter en pris, mens andre ikke har nogen, og hvad er en specialbestilling?

Hjemmesidens materialeudvalg rummer de materialer, som for tiden er efterspurgte, og hvis egenskaber opfylder Granitops kvalitetskrav. Stenene opdeles naturligvis også efter art (granit, marmor, kalksten, kvartsit, Terrazzo, kompositsten – brug filteret!); men grundlæggende finder man ved materialet enten kvadratmeterprisen eller angivelsen “Kan bestilles”. De med pris angivne sten har vi på lager, og for dem gælder løftet “2 uger fra opmåling til montering”. “Kan bestilles”-materiale kan ligeledes fås; men her varierer pris og leveringstid mere. For sten, der skal specialbestilles, gælder også et krav om højere forudbetaling (som regel 100%).

I tilfælde af specialønske, kan I så også bestille en sten, som ikke findes på hjemmesiden?

Hvis du ønsker et meget eksklusivt stenbord eller et med interessant mønster, så reservér tid til processen og rådfør dig med vore specialister. For sådanne materialers vedkommende, der engang har været til salg, men som ikke længere fremstilles, kan der også findes et alternativ med tilnærmelsesvis samme udformning/mønster.

Bardiglio Nuvolato

Det er ikke nemt at vælge materiale og det må hellere efterlades til specialisterne.
Det er langt fra alle sten som er berømte eller tilgængelige over hele verden. Traditioner, farver og skønhedssans varierer i forskellige områder.
Selvom mange sten er tidløse og har været kendte og populære i flere århundreder, påvirker de moderne trends også kundernes og indretningsarkitekternes præferencer. Alt det skal tages i betragtning allerede ved bestillingen af materialet.

Sensa Taj Mahal
Belvedere granit

Blue Roma

 

Jasper Shellflint

Agate Opal
Amethyst Lux Dark Design
Tiger Eye Gold
Agate White Crystal Gold

Bookmatch – spejleffekt