Udvalgte materialer -50 %
Læs mere
At opfriske dit køkken er at investere i din egen lykke!

At opfriske dit køkken er at investere i din egen lykke!

Disse design køkkener betyder i dag kvalitetsmaterialer. De er skabt under hensyntagen til det rum, i hvilket de skal fungere og altid tager hensyn til familiens behov. Valg af den ideelle kombination af dørhåndtag, skuffeskinner, frontpaneler osv, kan tage timer og tusindvis af kroner, men efter et par år kan det virke som om alt ikke er så perfekt som det følte i starten, eller det er simpelthen tid til en lille opgradering . Det er ikke nødvendigt at påbegynde et fuldskala renoveringsprojekt eller begynde at søge efter nye køkkenmøbler – det er ofte nok at ændre bordpladen til at få en ny og unik følelse!

Viscount White køkken før og efter

Hver bordplade har sine fordeler og ulemper, og nogle gange kan du ikke indse dem, før du faktisk bruger køkkenet. Så det kan vise sig, at bordpladen af rustfrit stål, laminat eller træ, der syntes at være en god mulighed i starten, har mistet sin oprindelige glød og udseende. Det betyder ikke altid, at nu er det tid til en dyr renovering af køkkenet.

Måske blev du ikke præsenteret med alle mulighederne, når du foretog de første valg, måske har du opdaget, at væsker spildt på bordpladen har beskadiget træ eller laminatoverfladen, eller det moderne udseende af rustfrit stål har dull på grund af alle mikroskrammerne på overfladen. Men hvis frysere og køkkenapparater stadig er i perfekt stand, er det bare rimeligt at tænke på at få en ny bordplade!

Steel Grey udekøkken

En lille ændring af maling på væggene og en ny bordplade kan helt ændre udseendet på dit køkken. Tjek disse billeder for at se, hvordan en stenplade har arbejdet mirakler, og køkkenet er igen et elsket samlingssted for familie og venner.

Se materialerne!

Den bedste mulighed for at opfriske dit køkken er selvfølgelig en bordplade af sten. Du behøver ikke bekymre dig om væsker, der opsvulmer forbindelserne, som det kan ske med laminatbordplade, og der er ikke noget slid som du kan forvente af et træalternativ. Derudover er der så mange muligheder blandt forskellige stenmaterialer, så alle finder noget efter deres smag – det være sig granit, marmor, sten eller kalksten.

Noble Olympos Mist køkken før og efter

Kvartsstenbordet er det mest hygiejniske

Et rent hjem med liden anstrengelse!

Vedligeholdelse af stenbordplader

Prisberegner
Noble Concrete Grey