Udvalgte materialer -50 %
Læs mere
De bedste valg fremkommer i samarbejde mellem kunde og leverandør!

De bedste valg fremkommer i samarbejde mellem kunde og leverandør!

Efter Nordens største byggemesse er Granitops team fuldt af ny inspiration og iver. Deltagelse i messer er nyttigt af mange årsager, og begge parter vinder heraf – såvel den, som bestiller et køkkenbord, som den, som fremstiller det.  Den personlige kontakt, samtale og fundet af en løsning, som passer kunden, får enhver stenmesters øjne til at stråle. Der er jo ikke noget bedre, end når kunden selv kan stifte bekendtskab med prøver af granit-, marmor- eller kvartssten til køkkenborde, i løbet af konsultationen finder en passende løsning til sit hjem og til sidst også roser kvaliteten overfor sine venner. Det er bedre end et hvilket som helst reklameindslag i en blog eller en spalte tekst.

Trends-trends-trends!

Ligesom på andre områder finder der også løbende ændringer sted indenfor køkkenborde, indretning, stenbearbejdning og køkkenmøblement. Yndlingsmaterialer skifter, stenbrud tilbyder nye og interessante sten, modeludvalget af håndvaske og blandingsbatterier suppleres. Eftersom konkurrencen er hård, vil enhver gerne tilbyde det bedste og flotteste udvalg, som tilfredsstiller selv den mest krævende kundes smag. Således prøver vi på messerne at have nye produkter med, og helt sikkert vil vi også vise den kunnen, som Granitops stenmestre er så kendt for. Til årets produktnyheder hører Nivito-serien af håndvaske og blandingsbatterier, som overrasker med sin stilrenhed og dristige farvetoner. Matsort med gyldne detaljer og et bronze- eller kobberfarvet blandingsbatteri er utvivlsomt et egnet blikfang i et hvilket som helst køkken, og det giver stenbordet en elegant og luksuriøs accent. Foretrækker man en mere tilbageholdende stil, kan man finde sin yndling blandt udvalget af rustfri håndvaske og blandingsbatterier, hvis metallisk enkle og klassiske design aldrig svigter.

Se vaske!

Eget blik er afgørende

Selv om messedeltagelse er vor foretrukne måde at mødes ansigt til ansigt med kunderne, fremvise interessante løsninger og diskutere produkter, er det desværre ikke alle, som har tid til eller kan overkomme at besøge messer. Vi anbefaler helt klart inden afgivelse af bestilling at komme forbi Granitops lokaler eller besøge en af vore forhandlere eller indretningsarkitekter, for et stenbord vil forskønne Deres køkken eller badeværelse i rigtig mange år fremover, dermed bør valget af det ikke overlades til tilfældigheder. Hvis De foretrækker hjemme hos Dem selv at afprøve hvilken sten, der harmonerer bedst med resten af rummet, kan stenprøver også bekvemt bestilles hjem, så hele familien sammen kan træffe det bedste valg alt efter behov og smag.

Classic Calacatta (Foto: Trädesign i Tranås)

Vi gør det let at vælge og bestille!

På Granitops hjemmeside har vi holdt produktudvalget rent og enkelt – ingen unødig støj. Der kan vælges mellem køkkenborde af granit, marmor, kalksten og kvartssten i naturlige toner, hvorved de passer såvel ind i et moderne interiør som i en naturnær bjælkehytte. Sten med en lysere overflade giver køkkenet renhed og luft, et blanksort poleret bord igen tidløs elegance – og den, der foretrække mere specielle toner, finder sikkert noget fra udvalget af kunststen, eller… hvorfor ikke for eksempel den storslåede smaragdgrønne Verde Guatemala-marmor?

Ligeledes betaler det sig allerede ved planlægningen af køkkenbordet at vælge en passende håndvask hertil. Dette uanset, om det er en klassisk grå og metallisk håndvask, én af rustfrit stål eller med et granitblandet dæklag af Silgranit-materiale. Når hertil yderligere føjes et blandingsbatteri, får De en helt unik helhed, som gør det allerede særlige hjems hjerte – køkkenet – endnu bedre passende til Deres familie.

Vort motto – kunden er konge

Når et passende bordmateriale, stenens farvetone og nødvendigt yderligere udstyr er valgt i samarbejde med kunden, kommer vi hurtigt ud for at opmåle deres køkkenbord, og her kan bestillingen ved behov ændres og suppleres. Ofte dukker de bedste ideer op netop ved indbyrdes samtale, for vi har monteret hundredevis af køkkenborde og kan hjælpe med værdifulde råd om, hvad der passer bedst sammen indbyrdes.

Se materialerne!

Når alt er aftalt, opmålt, gennemdrøftet og bestillingen afgivet, er køkkenbordet i løbet af to uger på plads og klar til at tjene Dem i årevis. Med et stenbord kan man være sikker på, at en stilfuld klassiker aldrig går af mode; men hvis der alligevel er brug for opfriskning – hvorfor så ikke skifte for eksempel blandingsbatteriet eller håndvasken ud med noget dristigere? Dermed ser køkkenet igen helt nyt ud! Hvis De vil have et bedre overblik over, hvad prisen for drømmekøkkenet kunne være, så prøv vor priskalkulator. Her kan man inden bestilling selv hurtigt beregne, hvilket materiale der passer bedst ind i budgettet.
Stenbordet holder i årtier

Tips til at skabe et køkken, der kan dække dine behov i årevis

En bordplade af sten – flere løsninger, end du tror!

Prisberegner