Udvalgte materialer -50 %
Læs mere
Et badeværelse af god kvalitet holder i årevis

Et badeværelse af god kvalitet holder i årevis

Hvor man i boligen sætter pris på variation og hyppigt opfrisker både væggenes farve, tapeter og andre indretningselementer og møbler, så er badeværelset et rum, hvor ingen længes efter ombygning. Årsagen hertil er enkel – ombygning af et badeværelse tenderer til at være et både dyrt, besværligt og meget støvende arbejde, som forstyrrer beboernes dagligliv. Derfor er det vigtigt at udføre ombygning af badeværelset med materialer af høj kvalitet, som der ikke bliver brug for at udskifte i en nær fremtid. Det er heller ikke på sin plads at følge hurtigt skiftende trends i badeværelset – snarere betaler det sig at foretrække tidløse klassikere, hvis værdi holder sig, og som man ikke blive træt af lige med det samme.

Foretræk holdbare materialer til badeværelset

Bageværelset er det fugtigste sted i hjemmet, hvor der såvel til møbler som gulve og vægge gælder strengere krav end i andre rum. Hvor et spånbeklædt skab eller ét af træ udmærket kan holde i årevis i dagligstuen, så er levetiden for træ- og laminatmøbler betydeligt kortere i badeværelsets fugt. Når der for det meste vælges keramiske plader til badeværelsets gulv- og vægbeklædning, så gør man til vandrette flader et godt valg med marmor, granit eller kvartssten, som alle er kendt for at være vandfaste materialer. Stenflader er også yderst rengørings- og vedligeholdelsesvenlige, så badeværelset altid kan fremtræde friskt og smukt.

STENENES TOP 10

Jura Grey
Bianco Carrara C
Mystery White
Noble Ivory White
Noble Concrete Grey
Nero Assoluto
Noble Carrara
Noble Supreme White
Steel Grey
Viscount White

Noble Carrara kvartssten

Klassiske løsninger med lidt sjov

Eftersom badeværelset ikke er et rum, som vi ønsker at skulle opfriske og ombygge alt for tit, anvendes der for det meste lyse og hvide toner, som er sikre valg hertil. Mange vil alligevel gerne have noget mere specielt og enestående. Til dem anbefaler indretningsarkitekter at bibringe kontrast med plader i enten en mere spændende tone eller en usædvanlig udformning.
Plader i rombe- eller mangekantsform vinder popularitet, disse giver variation ved siden af almindelige firkantede plader. Heller ikke mosaikplader er glemt, til afbalancering af disse kan man bruge store naturstensflader. Bordpladen, vandhanernes og badekarrets omgivelser giver da også mulighed til at bringe farve og mønstre ind i badeværelset. Såvel granit, marmor som kvartssten tilbyder et bredt udvalg af forskellige toner og mønstre, som kan være den ideelle komplettering af klassiske lyse badeværelsesvægge og mørke gulve.

Se materialerne!
Absolute White kvartssten
Noble Olympos Mist kvartssten

Badeværelset bør hellere være ryddeligt og minimalistisk

Selv om badeværelset tenderer til at samle mange nødvendige ting, anbefaler indretningsarkitekter alligevel at fastholde minimalismen. Således passer et enkelt massivt skab udmærket til badeværelset, dette kan rumme alle de nødvendige sager. Naturligvis kan der udmærket være tilstrækkeligt med hylder under håndvasken eller på væggen til, at den smukke sten-bordplade ikke overlæsses med flakoner, krukker og andre genstande.
Det er en god idé at udstyre hylderne i badeværelset med flettede kurve, hvori de mest brugte ting kan sorteres, så man hurtigt kan finde dem, og så sæber med videre ikke spolerer bordpladens udseende.

Ombygning af badeværelset er ikke noget, som sker særlig ofte, derfor betaler det sig at vælge materialerne så holdbare som muligt og med tidløst design, så rummet i lang tid fremover vil fremtræde friskt og nyt.  Ved en investering i ombygning af hjemmet vil man gerne forvisse sig om, at resultatet ikke blot er behageligt at se på, men også vil tilføje hjemmet værdi og spare penge fremover. De ideelle materialer hertil er marmor, granit og kvartssten, hvis levetid måles i årtier, og som er nemme at vedligeholde. Se på mulighederne og beregn prisen på den ønskede stenplade!

Planlægning af bryggers

Komfortabelt og trendy badeværelse

Bestilling fra Granitop – hurtigt og bekvemt!

Bianco Carrara C marmor
Nero Assoluto granit
Noble Supreme White kvartssten
Crystal Calacatta Silva

Colonial White

Prisberegner