Caesarstone -20%
Læs mere
Komfortabelt og trendy badeværelse

Komfortabelt og trendy badeværelse

Badeværelse renovering er en stor udfordring for alle boligejere. Samtidig er det muligt, uden at have særlig viden, at opnå et godt resultat, når alt er tænkt på, og en konkret handlingsplan, budget og plan er utarbejdet. Selvfølgelig, når du renoverer et badeværelse, gælder visse generelle regler – de rigtige materialer skal bruges og betroede partnere skal vælges.

Brug fugtbestandigt materiale i badeværelset!

Ligesom køkkenet stiller højere krav til arbejdsfladens kvalitet, er det også vigtigt i badeværelset, at overfladerne er vandafvisende og nemme at rengøre. Gulv og vægge dækket med keramiske fliser har eksisteret i årtier, men flere og flere begynder med at kombinere fliser med naturlige marmor eller granit eller kvarts paneler. Badeværelset er det mest fugtige sted i hjemmet, uanset ventilation og opvarmning. Hvis du leder efter en løsning, der varer, skal du undgå at bruge faner og træmøbler!

Crystal Polar White badrum
Crystal Polar White kvarts

Vaskerummet vokser og bliver mere luksuriøst

I stedet for de lyse og hvide nuancer, der har været fashionable i lang tid, anbefaler interiørdesignere at eksperimentere mere modigt med kontrastfarver og endda mørke toner på badeværelset. Men når man kombinerer farver og materialer, er det værd at huske, at vandstråling ikke er så tydeligt på matte og lyse overflader som på det polerede og mørke materiale.

Silestone Bianco River badrum
Bianco River kvarts

Traditionelle rektangulære og firkantede gulv- eller vægpaneler kan erstattes med diamant- og polygonplader. Store stenflader er dristigt afbalanceret med mosaikplade, terrazzo-blanding og malede vægge. Hvad kunne være mere luksuriøst end et badekar med marmor kanter ligner en lille pool? Men hvis der er mindre plads, kan de bedste stenmaterialer bruges til smuk dekorering for eksempel vaskeområdet. Det tager ikke meget penge at gøre et mindre badeværelse mere luksuriøst!

Noble Supreme White kvartsinen kylpyhuone
Noble Supreme White kvarts
Breeze Ashen Light kvarts

Minimalisme er på mode

I et badeværelse med flisebelagte vægge er sæd og vand normalt samlet i fliseledd. Ud over skønhed er brugervenlighed også vigtig, så nogle gange er der et rent håndvask (bad eller brusebad) som en enkelt stor vægplade. I betragtning af en sådan vidunderlig løsning er det værd at overveje vandabsorptionskoefficienten for forskellige materialer. De mest fugtighedsbestandige er kvartssten, efterfulgt af forskellige typer granit og marmor.

Se materialerne!
Noble Cloudy Onyx baderom
Noble Cloudy Onyx kvarts

Badeværelset er bestemt ikke et opbevaringsrum, og i et trendy hjem gælder reglen altid – jo mindre kabinettet jo bedre. Når du overvejer stenoverfladen i badeværelset, bør du ikke kun overveje området af vasken eller badeværelset. Stenen kan også bruges til vægskinner og f.eks. som sæbeskål, en ekstra bordplade til vaskemaskine eller tørretumbler (hvis åbnet foran) eller andetsteds.

Crystal Anthracyte badrum
Crystal Anthracite kvarts

Badeværelset er til afslapning og nydelse

Mange designere overvejer badeværelset for at skabe en følelse af at være i et spa eller i et gammelt romersk bad. Et rum, der ikke kun er funktionelt, men snarere et godt sted at hvile. I dette tilfælde vil vaskemaskinen og tørretumbleren også blive fjernet fra badeværelset – i vaskerummet eller i køkkenet!

Noble Ivory White badrum
Noble Ivory White kvarts

Moderne tekniske løsninger

Som teknologien udvikler sig, mere og mere innovative løsninger kommer til badeværelset. Indbyggede LED’er i spejle og berøringsskærme til valg af musik, temperatur eller belysning, opvarmning af toiletsæder, vandhaner med bevægelsesdetektorer og lignende. Komfort og luksus findes ofte i små detaljer. Hvis teknologien byder på alt, hvorfor ikke bruge disse løsninger!

Noble Supreme White kompositt baderom
Noble Supreme White kvarts

Silestone Lyra badrum

Lyra kvarts
Spørg Granitops specialister, når du renoverer badeværelset, find inspiration fra fotogallerierne og beregne prisen på marmor, granit eller kvarts bordplader  i prisberegningen!

Planlægning af bryggers

Et badeværelse af god kvalitet holder i årevis

Bestilling fra Granitop – hurtigt og bekvemt!

Hvor tykke er Jeres sten?

De mest udbredte stenplader (slabs) er 20 mm eller 30 mm tykke, prisen for disse er forskellig, og begge varianter findes også som valgmuligheder i prisberegneren. For visse materialers vedkommende er det også muligt at få sin sten i tykkelser på 12, 40 eller 50 mm, pris og tilgængelighed bør dog endeligt præciseres.

Hvilken investering bør man påregne ved bestilling af en stenbordplade?

Først og fremmest bør man se et stenbord som en god investering. Investeringens størrelse afhænger i høj grad af den valgte sten og den ønskede bearbejdning; men groft taget kommer en middelstor bordplade til at koste mellem 6.000 og 40.000 kr. En bordplade er en langtidsinvestering, eftersom et stenbord ikke behøver fornyelse med tiden.

Nero Marquina svart marmor badrum

Bricmate Glanshammar Silk