Caesarstone -20%
Læs mere
Ferietilbud: -10% af hele ordren og gratis opmåling!

Ferietilbud: -10% af hele ordren og gratis opmåling!

Årets udgang er en vidunderlig tid, når vi pynter vores hjem til højtiden og forbereder os til festlige stunder med vores venner og familie. Giv Dit hjem en særlig glød i år og bestill ny og slidstærk stenarbejdsflade fra Granitop!

Til den kommende slutning av året har vi kommet med et fantastisk særtilbud, som gælder for alle materialer i Granitops lang række af produkter.

Noble Areti Bianco

Kun indtil 31. December kan Du få 10% rabat på hele arbejdsfladebestillingen – ligegyldigt om Du vælger naturlig granit, kalksten, marmor eller et spændende mønster af kvarts eller keramik til Dit køkken.

Se materialerne!

Da rabatten gælder for hele ordren, er det en vidunderlig mulighed at skaffe
sammen med arbejdsflade også højkvalitets Blanco vask, vandhane og sæbepumpe, og selvfølgelig får Du 10% rabat på bearbejdning, montering og transport. Ud over alt får Du opmålingen af køkkenet helt gratis, hvis Du bestiller i perioden 1.12.2023 – 31.12.2023.

Ga ikke glip af denne mulighed og find netop den slags arbejdsflade, der lever op til Dine forventninger fra vores brede produktsortiment og passer perfekt til Dit hjem. En stenarbejdsflade er en dejlig gave som kan nydes i årevis.

Tryk her for at se alle arbejdsflader.

  • Tilbuddet (-10% på hele ordren og gratis opmåling) gælder kun for ordren afgivet i perioden 1.12.2023 – 31.12.2023 og som er betalt i henhold til den betalingsfrist, der er angivet i ordren.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.
  • Tilbuddet kan ikke ombyttes til penge eller anden rabat.
  • Tilbuddet gælder for både private og juridiske personer.
  • Granitop forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og at suspendere eller ændre kampagnen inden for de grænser, der er fastsat i lovgivningen, ved at informere kundene herom ved hjælp av relevante oplysninger på webstedet.
Starlight Black

Populære materialer


Se Granitops udvalg af sten. Læs om fordele og ulemper ved næsten vedligeholdelsesfri kvarts og keramik og regn ud, hvad en bordplade, som passer i dit hjem, kommer til at koste.
Hvis du har fået dit drømmekøkken og vil fortælle os din historie, er du velkommen til at kontakte os eller give os en anmeldelse på vores Facebook– eller Google-konto.

Prisberegner
Noble Carrara