Caesarstone -20%
Læs mere
Kampagne med Blanco-vaske

Kampagne med Blanco-vaske

30 % rabat på Blanco-vaske, når du bestiller en ny bordplade hos os!

Hvis du laver en bestilling hos Granitop på mindst 15.000 kroner, får du en kvalitetsvask fra Blanco med 30 % rabat. Tilbuddet gælder fra den 1.8.2023 til den 30.9.2023. Tilbuddet omfatter alle Blanco-vaske i Granitops grundsortiment.

Fuldend din nye stenbordplade med en kvalitetsvask fra Blanco, der holder længe. Hos Granitop finder du et bredt sortiment af vaske fra det prisbelønnede tyske kvalitetsbrand Blanco. Vi tilbyder dels vaske af rustfrit stål, men også de meget iøjnefaldende Silgranit-vaske, som findes i forskellige farvetoner, og som er ekstremt nemme at holde.

Blanco Etagon 500-U

Derfor skal du bestille en stenbordplade netop hos Granitop:

·      Personlig service – vores bordplader laves som bestillingsarbejder efter kundens ønsker og behov. Vi rådgiver, guider og forklarer for at kunne lave den ideelle bordplade til hver en kunde – både til små og store køkkener.
·      Kvaliteten i top – alle Granitops bordplader laves af os selv på vores egen fabrik. Dermed kontrollerer vi alle etaper i produktionsprocessen og sikrer en uovertruffen kvalitet i vores bordplader.
·      Stort sortiment – hos Granitop finder du et bredt udvalg af natursten og kunststen fra de bedste brands i verden. Når vi udformer vores sortiment, tager vi udgangspunkt i vores mangeårige erfaring, så kunderne tilbydes udelukkende sådanne materialer, som lever op til vores strenge kvalitetskrav.
·      Komplet service – vi er der for dig fra den første konsultation til monteringen af bordpladen, som udføres af vores uddannede og erfarne håndværkere. Du behøver ikke bekymre dig om transport af bordpladen eller korrekte mål, eftersom vi tager os af alt dette.
·      Vi er overbevist om vores produkters høje kvalitet, hvorfor vi giver 5 års garanti på alle bordplader.

Blanco Subline 700 U

Kampagnebetingelser

 • Tilbuddet (30 % rabat på vaskens normalpris) gælder for alle Blanco-vaske i Granitops grundsortiment. Se kampagneprodukterne her.
 • Tilbuddet gælder for alle bestillinger, hvis pris overstiger 15.000 kroner eksklusive moms.
 • Bestillingens pris indeholder alle de produkter, der tilbydes af Granitop (herunder bordplader, vaske, armaturer, sæbepumper), og ydelser (herunder opmåling, behandling, transport og montering af bordpladen), som relaterer til en konkret bestilling af en bordplade.
 • Bestillingsprisen er det forfaldne beløb med afdrag for den rabat på vasken, der medfølger af kampagnen (-30 % af vaskens normalpris).
 • Tilbuddet kan kun benyttes én gang per bestilling.
 • Tilbuddet gælder for én vask per bestilling, men hver efterfølgende 15.000 kroner giver ret til at købe en vask med rabat. Eksempelvis giver en bestilling på 40.000 kroner ret til køb af to vaske med rabat.
 • Tilbuddet gælder kun for bestillinger, der omfatter opmåling og montering.
 • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.
 • Tilbuddet kan ikke ombyttes til penge eller andre fordele.
 • Tilbuddet gælder både for privat- og erhvervskunder.
 • Tilbuddet gælder for bestillinger foretaget i perioden 1.8.2023-30.9.2023, som betales senest den 30. september 2023 eller i henhold til bestillingens forfaldsdato.
 • Granitop forbeholder sig retten til at ændre disse betingelser og stoppe kampagnen eller ændre den i den udstrækning, som det er tilladt i henhold til lovgivningen. Kunderne vil blive informeret om dette ved relevant information på vores webside.

Silgranit-vaske: et blikfang, som harmonerer med bordpladen

Blanco håndvaske og blandingsbatterier – perfektionen findes i detaljerne

Hvordan vælger man køkkenvask?