Udvalgte materialer -50 %
Læs mere
Større sortiment af kvartssten!

Større sortiment af kvartssten!

I begyndelsen af 2024 udvidede Granitop sit sortiment af kvartssten, så ud over kvartsbordplader fra Technistone, Silestone, Quartzforms osv. tilbyder vi nu også materialer fra Caesarstone i vores grundsortiment.

Som Silestone, Technistone, Quartzforms og mange andre benytter også Caesarstone ved produktionen af kvartssten den såkaldte Breton-teknologi, som blev patenteret i 1970’erne af Marcello Toncelli. Ved hjælp af vibrationskompressionsvakuum blandes naturlige fyldmaterialer (kvarts/sand) med en polymerblanding (sædvanligvis polyesterharpiks). Når der opstår et vakuum, forsvinder luften, det formede produkt vibreres, presses og opvarmes, indtil en ikke-porøs plade med stabile egenskaber fremkommer.

%

Nyhed – rabat på Caesarstone! 20 % rabat på alle kvartsbordplader fra Caesarstone kun til udgangen af august. Rabatten gælder hele bestillingen.

Caesarstone, der er grundlagt i 1987, er en af verdens største og ældste producenter af kunststen. Caesarstones produktserie fordeler sig på følgende kollektioner:

  • Supernatural Designs er inspireret af naturen og forener mønstre og farver fra de smukkeste natursten i verden.
  • Metropolitan-kollektionens kvartssten søger at ramme det industrielle designs hårde og enkle kerne. Det hylder det betongrå moderne interiør på en robust på en måde, der kan opfattes som en genfødsel af den industrielle arkitektur.
  • Produktserien Classico udgør et udvalg af kvartssten til dem, der sætter pris på roligere og mere ensartede mønstre, klassiske farver og traditionel stil.

Moorland Fog er en sten i kollektionen Supernatural, hvor der på en lys cremet baggrund snirkler sig mørkebrune og grå årer i et tæt mønster af marmortype.

Bianco Drift er en sten i kollektionen Supernatural baseret på begejstringen for marmor, hvis lysegrå baggrund udsmykkes af mørke- og lysegrå, men også af beige og hvide plamager og mindre årer.

Clamshell (P/H – findes både med poleret og slebet overfladefinish) er en kvartssten i produktserien Classico, hvis lysegrå og tilbageholdende baggrund, der minder om kalksten, udsmykkes af et mønster af lyse og mørkere plamager.

Alpine Mist er en kvartssten i kollektionen Supernatural, hvis kølige tågegrå baggrund kompletteres af et mønster af sprøde og bløde lysere linjer samt en smule mørkere beige plamager.

London Grey er en lys kvarts i serien Supernatural, hvis mønster minder om marmor.

Piatra Grey er en kvartssten i kollektionen Supernatural, hvor man i udformningen har taget de mørkegrå klipper i Piatra-bjergmassivet som forbillede, som kompletteres af lysere fluktuerende linjer i et marmoragtigt mønster.

Frosty Carrina er en lys kvarts, som også hører hjemme i produktserien Supernatural, og hvis baggrund i elfenben giver indtryk af et mønster, der minder om årerne i marmor.

Pure White er en sten i kollektionen Classico, det lyseste materiale i Caesarstones sortiment. Ved brug af denne rene, hvide sten tager bordpladen ikke for meget opmærksomhed, men efterlader et frisk indtryk og åbner rummet op.

Black (Burnt Cordite) er en mørk og solid kvartssten med en finkornet struktur. Hvis du søger en sort bordplade, der efterlader et på samme tid enkelt og luksuøst indtryk, er det et meget passende materiale.

Organic White er en hvid kvartssten fra kollektionen Classico, som ved siden af Pure White ser mørkere og mere kornet ud. De fint fordelte farvelag og undertoner giver stenen et chikt og silkeagtigt udseende.

Nougat er en lys kvarts, som ser hvid ud, når den betragtes på afstand. Stenen, der er en del af kollektionen Classico, fremstår med et udsender, der minder om den neutrale farve på et lærred med splinter af mineraler og en finkornet struktur.

Snow er en kvartssten i kollektionen Classico, som er hvid som nyfalden sne. Takket været dens uprætentiøse udseende passer den udmærket både som køkkenbordplade, men også til brug i offentlige rum.

Oyster er en lysegrå og askegrå lidt pelsagtig kvartssten fra kollektionen Classico, som får sin karakter ved hjælp af splinter af kvarts i lidt mørkere toner.

Raven er en røgagtig mørk kvartssten i Classico-serien med en plamageret overflade, hvor lyset giver materialet en ganske dramatisk effekt.

Shitake er en beige-grå kvartssten med et kalkstensagtigt mønster. Materialet, der er inspireret af regnvejr og natur, hjælper med at skabe en afbalanceret og beroligende atmosfære og kan bringe arnens varme og hygge ind i et hvilket som helst rum.

Vanilla Noir er en kvarts fra kollektionen Supernatural, der minder om mørkt marmor, hvis mønster af vaniljecremefarvede marmorvener, der passerer på en baggrund af luksuøs ibenholt, giver materialet en djærv og personlig fremtoning.

Symphony Grey er en kvarts fra kollektionen Supernatural, der minder om natursten, på hvis teksturerede grå baggrund diagonale sølvfarvede striber snor sig skiftevis mellem mørkere plamager og bugtninger.

White Attica er en kunststen fra Supernatural-serien, der er inspireret af naturligt marmor, og kombinerer fine mørke- og lysegrå vener, der snor sig på en fejlfri perlemorshvid baggrund.

Turbine Grey er en kvartssten i hvis udformning grå stenhvirvler veksler med lysere og mørkere vener og plamager. Materialet fra kollektionen Supernatural imiterer bevægelsen og strukturen i de stenmassiver, der er karakteristiske for naturlig granit.

Woodlands er en kvarts fra Supernatural-serien, der minder om mørkt marmor, på hvis chokoladefarvede baggrund der danser lyse, fine vener.

Dreamy Carrara (H-honed) er en kvartssten fra Supernatural-kollektionen, der er inspireret af den berømte Carrara-marmor, og som har en slebet finish. De fine blåagtige og lysegrå linjer, der snor sig med varierende intensitet på en silkehvid baggrund, symboliserer bevægelse og giver indtryk af mønstret som et frosset øjebliksbillede.

Statuario Nuvo er også en kvarts, der minder om marmor, hvis cremet-lyse baggrund kompletteres af de for den klassiske marmor karakteristiske vener i mørkegrå og lysebrune toner. Sammenlignet med de andre marmoragtige kvartssten i Supernatural-kollektionen er mønstret større.

Cloudburst Concrete (Rough) er en lysegrå, næsten hvid, kvartssten fra kollektionen Metropolitan. Den teksturerede finish Rough minder i sin grove struktur om børstet (B-brushed) sten eller f.eks. om en pudset væg.

Rugged Concrete (Rough) er en mørkegrå kvartssten, der minder om puds, som kompletteres af lysere plamager. Metropolitan-kollektionens kunststens industrielle udseende, der passer til et industrielt interiør, løftes af den specielle Rough-finish, som på grund af sin ru overflade minder om børstet (B-brushed) sten.

Airy Concrete (Rough) er en lysegrå kvarts fra Metropolitan-serien, der har en farve som tør cement, og som på afstand ser ud som en robust, glattet betonoverflade. Effekten kompletteres af finishen Rough, som er ru og kornet på en måde, der minder om børstet (B-brushed) sten.

Excava (Rough) er en beigegrå kvarts med et intensivt mønster fra kollektionen Metropolitan. De bronzeagtige, rustfarvede brunrøde og oxiderede tegninger afvekslende med lysere plamager og pletter giver stenen et effektfuldt udseende, der fungerer som en magnet for betragterens blik. Det strenge og samtidig moderne udtryk kompletteres af Rough finish.

Oxidian (Rough) er en brungrå kvarts fra kollektionen Metropolitan, der tilbyder et industrielt design, hvis blækagtige mørke baggrund dækkes af en dramatisk rustagtig effekt.

Adamina (Rough) er en kvarts fra kollektionen Supernatural med en enkel finish, som minder som en guldgul sandsten, der er slebet af klitterne eller vinden.

Black Tempal (Rough) er en kvartssten med mørkegrå baggrund, hvis kulagtige overflade besmykkes af bølgende, lyse kalkagtige striber som forstenede mineralske lag. Farvespillet i kvartsstenen fra Metropolitan-serien forbinder nattehimlen med det bølgende vand.

Empira White er endnu en kvartssten, der er fremstillet efter inspiration af natursten, hvis udformning er påvirket af en fortolkning af det berømte hvide marmor, dets perlemorshvide baggrund og karakteristiske, veneagtige mønstre.

Empira Black er en kvartssten, der minder om mørkt marmor, og som kan give et skær af luksus i ethvert rum, fra køkkenet eller badeværelset derhjemme til vestibuler og banketsale på moderne hoteller.

NYE:

Designet i kvartsstenen Calacatta Nuvo omfatter den evige skønhed fra den klassiske Calacatta-marmor. Brede og elegante bølger på en ren, hvid baggrund tiltrækker opmærksomheden og giver interiøret en unik skønhed.

Taj Royale er en kvarts med en svag tone af beige, som minder om kalksten. På baggrunden i caffe latte-toner mødes varme og naturlige toner – brune snirkler og streger samt lysbeige og hvide prikker og små plamager.

Riverlet er en kvartssten fra kollektionen Classico, hvis svagt finkornede ravagtige pletter gør det hvide blødere og varmere og giver det en gylden hvidagtig-beige skygge.

Wyndigo er en lys gråbeige (greige) kvartssten fra kollektionen Classico, som lægger sig efter de naturlige farver. Mønstret i dette materiale er meget finkornet og skørt, som bølgeskum der møder vinden og stenene på stranden, der er tilslebet af sandet.

Darcrest er en kvartssten fra kollektionen Supernatural – den forunderligt frodige baggrund beriges af små plamager og felter, som sammen med det organisk okkerbrune og jordagtigt grønne slør virker som erosion af en stenagtig bjergknude.

 

Se Granitops udvalg af sten. Læs om fordele og ulemper ved næsten vedligeholdelsesfri kvarts og keramik og regn ud, hvad en bordplade, som passer i dit hjem, kommer til at koste.

Se materialerne!

Nyhed – rabat på Caesarstone!

20 % rabat på alle kvartsbordplader fra Caesarstone kun til udgangen af august. Rabatten gælder hele bestillingen.

  • Tillbuddet (-20 % af hele bestillingen) gælder kun for bestillinger af Caesarstone bordplader, som foretages i perioden 1.4.2024 – 31.8.2024, og som er betalt inden for den forfaldsdato, som er angivet i bestillingen.
  • Tilbuddet gælder kun for bestillinger, der omfatter opmåling og montering.
  • Tilbuddet kan ikke byttes til penge eller til andre rabatter.
  • Tilbuddet gælder både for privat- og erhvervskunder.
  • Tilbuddet gælder ikke for forarbejdning af materialet og tillægsydelser (f.eks. opmåling, transport, montering) eller for andre produkter i Granitops sortiment.
  • Granitop forbeholder sig ret til at ændre nærværende betingelser og suspendere eller ændre kampagnen inden for de af lovgivningen angivne rammer ved at orientere kunderne om dette med relevant information på hjemmesiden.

 

Kvartssten

Nye stensorter

Hvilken farve og hvilket mønster skal man vælge til sit køkkenbord?