Alle er glade for et smukt hjem!

Alle er glade for et smukt hjem!

Renovering af hjemmet tager tid, og køkkenborde af sten er et af de sidste elementer i hjemmets udformning. Alligevel er det ikke altid, at vi selv ser det strålende slutresultat, som vi sammen med kunden anstrenger os for at opnå – der er altid et eller andet, som skal males, keramiske plader at sætte op på væggen eller noget, der skal have silikone. Og selv når køkkenbordene, baggrundsstenene, vasken og blandingsbatteriet er på plads, er billedet alligevel ikke fuldstændigt.

Derfor er vi særlig glade, når et brev plumper i vores postkasse nogen tid senere, fyldt med positivitet og sammen med billeder af det færdige køkken, eller der kommer et opslag på vores Facebook-side. Det er virkelig godt at se fotos af et fuldstændig færdiggjort køkken, badeværelse eller kamin. Hvor vi til daglig er vant til blot at håndtere stenstykker, så viser fotografierne, at vi sammen med vore kreative kunder har skabt noget smukt og enestående.

Somme tider ser et fotografi af køkkenhjørnet set fra køkkenøen bogstaveligt talt ud, som om det var taget af en professionel fotograf, og hele harmonien mellem stenbordets glans, granittens mønster og det moderne køkkeninventar er viderebragt af et enkelt billede.

Et køkkenbord af poleret Viscount White passer godt sammen med såvel rustfrit stål som aluminium for slet ikke at tale om sorte eller lyse toner. Trendy, men samtidig tidløs, personlig og bekvem, men ikke ubetinget overdrevent – dét er det moderne nordiske køkken. Det giver et generelt roligt indtryk, måske endda minimalistisk, alligevel er det gennemtænkt ned i detaljen og funktionelt.

Mon ikke dén person, som bestiller et køkkenbord af sten, har en veludviklet sans for skønhed, og det er vor største glæde at kunne tilbyde en kvalitet, som lever op til sådanne kunders krævende smag. Hver opgave, sten og bestilling er forskellig, og netop ved at imødekomme hjemmedesigneres ønsker individuelt har vi opsamlet vore erfaringer. Samarbejde skaber synergi, de særlige ønsker løfter håndværksmestrenes professionalitet yderligere, og således opstår et resultat, som man kan være stolt over – et køkken og hjem, som opfylder familiens behov, men samtidig i sin skønhed er så unikt, at det vækker beundring og begejstring hos venner og bekendte.

Vi takker Granitops kunder for deres venlige ord, tillid og uforlignelige billeder!

De bedste og smukkeste løsninger – køkkenborde, kaminer, bordplader og vindueskarme af granit, marmor og kvartssten – er værd at dele med andre!